Våra mest populära Vegetarisk Slow Cooker Recept av 2017

(Bildkredit: Lauren Volo)

Det är verkligen ingenting som långsam spis kan inte göra. I år blev det min go-to för att arbeta ännu mer köttfria recept i min måltidsplan. Det är en naturlig passform för bönor och baljväxter, ultrahärliga grönsaker, långsamma stekar, grönsakspottkaka och så mycket mer. Här var våra mest populära vegetariska långkokare recept av året.

1. Slow Cooker Veggie Pot Pie

Hjälmlagad grönsakspottkaka kan låta som en sträcka på en veckodag, men när din långsamma spis är involverad är det helt genomförbart. Denna version använder en blandning av potatis, morötter, ärtor och majs, men fortsätt och använd vad du har till hands.

(Bildkrediter: Maria Siriano)

2. Slow Cooker Vegan Lentil Chili

Denna lentil chili smakar som allt du älskar om chili – fylld med rökiga kryddor och massor av rik tomatsmak – men den blir lättare än köttfylld version tack vare tillägget av knappt söt butternut squash och hjärtiga linser.

(Bildkredit: Guy Ambrosino)

3. Vegan Slow Cooker Chickpea Tikka Masala

Hjärta proteinerika kikärter är vår favoritväljare för att få en tillfredsställande köttfri tikka masala till bordet. En hela dagen simmer lämnar denna indiska inspirerade favorit fylld med smak.

(Bildkredit: Lauren Volo)

4. Hur man gör grits i den långsamma ugnen

Grits kan inte vara mer lämpade för långsam spis! Denna södra stapel gynnas av hands-off-kokning vid en låg, långsam simmering.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

5. Slow Cooker Spinat-Artichoke Dip

Varm spenat-artichoke dip är en kraft att räkna med. När det är kokt, vrid inställningen för långsam spis till varm och servera den direkt från skålen som den kokades i.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

6. Slow Cooker Black Bean Chili

Håll det här receptet i närheten och planera att göra det hela vintern. En sked stor osötad kakaopulver ger denna chili en rik, djup smak med en mycket mild choklad underton.

(Bildkredit: Guy Ambrosino)

7. Slow Cooker Maple-Glassed Squash

Om du har försökt arbeta med fler grönsaker i din frukostrutin, är det här ett bra ställe att börja. Squashen kockar upp med anteckningar av lönn och kanel, och är bra parat med yoghurt eller till och med en liten skorpa av havregryn.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

8. Slow Cooker Creamy Pumpkin Spice Havremjöl

Låt denna havremjöl laga mat hela natten och du kommer att hälsas med doften av varma kryddor det ögonblick du vaknar. Det är en extremt mysig frukost jag vill äta hela vintern.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

9. Curried grönsaker och kikärter

Det finns några recept du vet att du är tvungen att älska innan du faktiskt gör dem. Denna gryta var det receptet på mig och jag blev slagen vid första biten. Det var allt jag hoppades på – hälsosam, hjärtlig och överraskande lätt och mångsidig att dra av.

(Bildkrediter: Diana Yen)

10. Slow Cooker Ratatouille

Detta är mitt favorit sommarrecept att göra i den långsamma kokaren. Det börjar med att sautéing löken, som jag uppmanar dig att inte glansera över – det ger en rikedom och djupare smak av smak till ratatouille.

3 Långa Spisar Vi Älskar

  • Crock-Pot 6-Quart Programmerbar Cook & Carry Slow Cooker, $ 39
  • Hamilton Beach Set ‘n Glöm Programmerbar Slow Cooker, $ 44
  • KitchenAid 6-Quart Slow Cooker, $ 83