Våra mest populära snabba och enkla middagsrecept av 2017

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

Som i stort sett alla andra är snabba och enkla middagsrecept det bröd och smöret i min veckovisa måltidsplan. Det här är de middagar som sammanfaller med inget krångel, inte för mycket tid på dygnet, och smarta genvägar för att få dig att känna dig som en total dinnertime superhero. Dessa 11 recept var din favorit snabba och enkla middagar 2017.

1. Tomat tortellini soppa

Nå för tortellinipåsen stashed i din frys plus några pantry häftklamrar, och du är bara 20 minuter från att skona upp denna salta nattväll soppa.

(Bildkredit: Lauren Volo)

2. Krämig soltorkad tomatfettuccin

Det är allt på grund av detta recept att jag nu håller soltorkade tomater i mitt skafferi. Denna krämiga, drömmande pasta är en veckodagsundersökning som känns helt fantasin och kommer samman utan krångel.

(Bildkredit: Lauren Volo)

3. Hur man lagar perfekt biff på spishällen i 3 steg

Gör inte mitt misstag att undvika att laga matlagning hemma eftersom du tycker att det är noga, tidskrävande eller för hårt. Jag garanterar att det inte är något av ovanstående, och det här receptet ryggar mig upp och guidar dig genom att göra en mördarbiff på stovetoppen någon natt i veckan.

(Bildkredit: Lauren Volo)

4. Naan Wraps med hemlagad gurka Raita

Det här är hela anledningen till att smörgåsens nattcykel går igenom min måltidsplan. Det är så enkelt att dra ihop och det är fyllt med så mycket smak. Receptet kräver jordlamm, men biff, fläsk, kyckling, kalkon eller egentligen kommer en kombination av köttfärs att fungera.

(Bildkredit: Lauren Volo)

5. Lätt Blomkål Ris Burrito Skålar

Med en bas av cilantro-lime blomkål ris och rökiga svarta bönor, är dessa veggie-tung burrito skålar bundna för att få dig att känna dig som en superhero. Den är huvudsakligen beroende av skafferi och fryspåsar, vilket betyder att dessa skålar kommer ihop i en blixt.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

6. Den enklaste Tangy Gurka Salad

Alla behöver en bra gurksallad i sin bakficka, och det här är den som gör igen och igen. Det är en vecka natträtt och potluck favorit som går med allt.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

7. Hur Grillar Juicy, Smakfull Räka

Här är den främsta orsaken till att din grill går hela året. Räkor har en underbar kameleontliknande förmåga att ta på sig en mängd smaker och har alltid ett sätt att känna sig snyggt, men är tillräckligt snabb för att laga mat på en veckodag.

(Bildkredit: Guy Ambrosino)

8. 3-Ingrediens Buttery Vitvin Pastasås

Det här är en otroligt homemad sås som du kan ringa på någon natt i veckan, och det behöver inte mycket mer tid eller ansträngning än vad som skulle krävas för att värma upp burken.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

9. Hur man lagar frysta lax i ugnen

För den som inte är bäst att planera framåt, kommer du att uppskatta denna middagslösare. Det är inte bara helt säkert att laga lax direkt från frysen, men det smakar lika bra som om filéerna tinas före tid.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

10. Drunknade kycklingar och svampar

Säg bara ja till kycklingbröst. Denna vita vinspikade kyckling- och svampdrycksmiddag är en för att hålla regelbunden rotation i din måltidsplan.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

11. 15-Minute Parmesan-Thyme Svamp

Dessa starka, ostfläckiga svampar serverar dig som en snabb sidrätter, oavsett vad som är på kran för huvudrätten. Jag älskar dem också som en köttig spannmålssoppa, taco fyllning och pasta tillsats.