Våra mest populära nya matlagningslektioner av 2017

(Bildkredit: Lauren Volo)

Det finns matlagningslektioner från Kitchn som du, kära läsare, kommer tillbaka till gång på gång. Fläskkotletter, bacon och bakade potatisar rankas alltid högt i popularitet från år till år. Men 2017 såg några av sina egna breakout-stjärnor, som vi tror att vi kommer att se dig återkomma om och om igen.

Från stekt kyckling till skinka i långsam spis, här är de nya matlagningstrenderna du älskade.

(Bildkredit: Quentin Bacon)

1. Hur man gör de ljusaste, krispaste våfflorna

Låt oss börja med frukost. Dessa våfflor är en spädbarnsglädje, tack vare en piskad äggvita. Du kan enkelt göra en stor sats av dessa och frysa extra. Hejdå, köpta frysdiskar!

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

2. Hur man gör bageri-stil Crumb Muffins

Bärbar crumbkaka är möjlig med dessa bageri-muffins. Skyddar hemligheten till all den perfekta smullen är en av våra favoritbakningsingredienser: smör!

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

3. Hur man gör grundläggande fruktjuice utan pektin

Bevara sommar är ett av våra favorit årliga mål, och denna pektinfria sylt är biljetten. Det finns inga pektinregler att följa och inga extra ingredienser att hitta – bara socker, frukt och tid.

(Bildkredit: Lauren Volo)

4. Hur man lagar perfekt biff på spishällen i 3 steg

Vårt ugnsbiffsmetod är en av våra mest populära matlagningskurser någonsin. Det visar sig att några av er också älskar en stovetop biffad i smör, rosa på insidan och nästan rav på utsidan. Denna biff är en date-night klassiker.

(Bildkredit: Lauren Volo)

5. Hur man gör honungsglassad skinka i långsam spis

Så många vänner, familj och läsare har berättat för mig hur mycket de älskar det här receptet. Perfekt för sammankomster som påsk eller jul, är denna skinka långkokt till den mest ömma, saftiga perfektionen.

(Bildkredit: Lauren Volo)

6. Hur man lagar klassisk nötköttpottost i ugnen

Denna stekpannor med stekpannor är perfekt kokta i köttbuljong med ömtpotatis och morötter. Servera över äggnudlar för den perfekta söndagskvällen.

(Bildkredit: Lauren Volo)

7. Hur man gör kryddig, saftig stekt kyckling

Detta är min personliga favorit matlagning lektion av året, utan fråga. Ett recept jag perfekerat över 10 år i söder är denna kyckling lite kryddig, krispig och saftig – plus det är lätt att steka och städa upp. Gör detta ASAP.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

8. Hur man lagar frysta lax i ugnen

En överraskning träffad från detta år är frusen lax. Ja, du kan laga frusen lax i ugnen utan att tina. Och ja, det är helt läckert och perfekt Miracle Meal för en upptagen natt.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

9. Hur man lagar mat och brunt jordnöt

Är du mästare i denna dagliga teknik? Det är något som många av oss gör kockar en gång i veckan eller mer. Visst, det finns ingen fel sätt att bruna nötkött, men den här metoden är det bästa sättet.

(Bildkredit: Lauren Volo)

10. Hur man gör krispiga bakade sötpotatisfries

Detta recept är ett av våra mest populära barnvänliga recept på året eftersom det är lätt att göra och också otroligt gott. Hemligheten är en beläggning av potatisstärkelse och en fin, varm ugn.