Vår favoritbutik-Köpte Croutons för Caesar-sallad

(Bildkrediter: Olha Afanasieva / Shutterstock)

Jag skulle vara den första som berätta att ingenting slår hemlagade croutoner. Men även om de är snabba och enkla att göra, finns det tillfällen då de fortfarande inte är tillräckligt snabba. Det är då köpkronor kommer till räddning. Det finns en hel massa bagged alternativ där ute – vi smakade oss igenom dem för att hitta det bästa.

1. Den Cheesy One: Färska Gourmet Classic Caesar Croutons

Om du gillar din Caesar croutons att lägga till extra ostighet till salladen, så är det här för dig. Dessa är ost-framåt, medan de fortfarande är lätta och luftiga. Men med en blekguldfärg och i perfekt skurna stora rutor känner dessa croutons definitivt och smakar i fabriken.

2. The Herby One: Reese Caesar Sallad Croutons

Dessa små killar skulle lätt gå vilse i en hög med Romaine sallad och Caesar dressing – de är mycket liten. De uniformerade rutorna ser ut som om de borde vara extra herby, tack vare alla torkade örter, belägger dem och de är. De råkar också vara ganska crunchy för sådana små croutons, men de är bara för små för att hålla upp i en Caesarsallad.

4. Den grundläggande en: Hela matar 365 Caesar Croutons

Det finns inget särskilt dåligt om dessa krutonger, men ingenting skiljer sig inte heller. Deras smak är lätt på vitlök och bara lite ostliknande. De smaka blandare än resten av gänget, men är trevliga och lätta.

3. Den Rustika En: Chatham Village Caesar Salad Croutons

Med en blandning av grovt skurna vita och rågkrutonger känns dessa croutoner rustikt och mer hemlagad än de två första. De handlar om vitlök och har en bra crunch, och deras medelstorlek handlar bara om rätt.

5. Vinnaren: Cardinis Caesar Croutons

Dessa är faktiskt identiska med Chatham Village-kronorna – kolla på etiketten och du kommer att se att de är gjorda av samma företag. Medan ingredienslistan är exakt densamma är nyckelfaktorn stor: Cardini sänks bara lite större än Chatham Village och det är därför de vinner. De är lika rustika, garlicky och crunchy, men de är också stora nog att du kan snacka på dem direkt från väskan.