Varma sallader: 6 Recept att prova nu

Nu när månadens resolutioner har gått, är det dags för några allvarligt läckra sallader. Vi pratar salater med bett! Sallader med flera typer av gröna, med något krispigt, något söt och framför allt något varmt. Februari är en lång, kall månad, så tiden är nu!

1. Varm kikärtsalad med kummin & vitlök – Ok, denna sallad har inte ens några gröna. Vi tycker att det gör det extra tilltalande, en sorts all-toppings slags sallad.

2. Varm Golden Beet Salad med gröna och mandel – Denna sallad är nästan för vacker för vintern; De ljusa guldbånarna mot de skarpa gröna tar oss tillbaka till sommaren på bästa sätt.

3. Varm Butternut Squash och Arugula Salad – Vi kan inte få nog av det här klassiska tillägget till en annars tråkig sallad. karamelliserade, rostade bitar av söt butternut squash får oss att gå tillbaka i några sekunder.

4. Rostad auberginesallad med rökt mandel och getost – Hej silkeslen, rostad aubergine och krämig getost – vi skulle äta detta rakt ur kylskåpet om det fanns någonting kvarlevor (osannolikt).

5. Varm Farro-sallad med rostade grönsaker och Fontina – Sort av ett kors mellan pastasallad och stekt ris. Denna maträtt arbetar med nästan alla rostade grönsaker och till lunch, middag, som maträtt och allt mellan.

6. Färgglad linssallad med valnötter och örter – Kan linser vara sexiga? Gör detta recept och försök att förneka det.

Relaterad: 7 sätt att göra någon sallad smak bättre

(Bilder: Tro Durand | Varm lentilsallad)

  Det enda vinet du ska dricka med asparges och kronärtskockor