Vad man ska dricka med Thanksgiving Dinner

Det är lite tidigt att börja brining din kalkon, men du kan aldrig planera för långt i förväg när det gäller Thanksgiving-drycker. Börja nu innebär att du kan vara säker på att få vad du vill ha till bästa pris – och det är en mindre sak att oroa sig för ett par veckor från det ögonblicket då sakerna verkligen börjar värma upp.

Men vad ska du tjäna med din stora fågel och alla de läckra sidorna? Sanningen är att det inte finns ett rätt svar. Det handlar verkligen om vad du och dina gäster gillar. Detta är din semester! Låt inte någon säga att du inte kan dricka din favorit cabernet!

Det sägs att det finns några drycker som parat bättre med din Thanksgiving fest än andra. Här är våra tre bästa val för att hälla i år.

(Bildkrediter: Maria Siriano)

1. Torrcider

Torr cider har ett ögonblick, särskilt på platser som New York och Washington, där svalare klimat och måttlig fuktighet är idealiska för äppeltillväxt. Det betyder att det nu finns massor av alternativ där ute – fortfarande och mousserande, fransk- och engelskstil, bourbon-fat och åldrar.

Dessa torra cider är lätt att dricka tack vare deras låga alkoholhalt (perfekt för dagslånga affärer) och bekvämt att para med vad som helst på middagsbordet. Ännu bättre? De tenderar att ha en relativt mild prislapp, med massor av flaskor som kommer in under $ 20.

Läs mer: Vad man ska dricka på Thanksgiving: Dry Cider

(Bildkrediter: Maria Siriano)

2. Beaujolais

När vi pratar om Beaujolais talar vi vanligtvis om Beaujolais Nouveau, det röda vinet som tillverkas av Gamay-druvor som går från jäsning direkt till flaskan – ingen åldrande, inget krångel. Men det finns en annan Beaujolais, ofta kallad Cru-Beaujolais, det är precis som sina yngre syskon, bara med lite mer karaktär.

Båda typerna är extremt flexibla viner, vilket gör dem till ett utmärkt val för den kommande semestern, men det gäller särskilt ljusare Nouveaus. Fruity och flirty, de är garanterade att bli en hit – och de är också ett fynd.

Läs mer: Vad man ska dricka på Thanksgiving: Beaujolais

(Bildkrediter: Maria Siriano)

3. Pinot Noir

Pinot händer med mitt personliga favoritvin just nu. Lätt, surt och lågt i tanniner, det känns som ett vin att dricka när jag börjar tänka på att ta min puffy coat ut ur min garderobs djup. Som det visar sig, gör dessa egenskaper också Pinot idealiskt för Thanksgiving.

Dess berry smaker är läckra på egen hand, men kommer inte att överväldiga något på bordet. Dessutom är det känsligt att behaga de flesta vita vindrinkarna. Slutligen, när det gäller pris, kan Pinot verkligen köra spalten, men bra alternativ finns i $ 15-sortimentet.

Läs mer: Vad man ska dricka på Thanksgiving: Pinot Noir

Nu, du! Vad är din favoritparing för kalkon och fyllning?