Smart Förpackning: Hela Foods Organic Chicken Breasts

Vi köpte det här massapaketet med organiska, benfria, skinnfria kycklingbröst på Whole Foods idag (“bulk” i New York City vilket betyder mer än fyra bröst i taget) just för förpackningen. Det är så geni, vi kan inte tro att vi aldrig har sett det förut.

Denna väska var faktiskt tre separata paket med kycklingbröst (två eller tre per förpackning) som var förseglade individuellt i anslutna påsar. Men påsarna hade perforerade linjer mellan dem, så du kunde riva av en eller två för att sätta i kylskåpet, en annan för att sätta i frysen.

I motsats till bulkpaket i andra butiker, där vi måste dra ut vad vi behöver för dagen och överföra resten av brösten till plastpåsar till frysen, kände denna förpackning otroligt smart.

Varför inte bara köpa tre separata paket med kycklingbröst, frågar du? Tja, några skäl. Vi är inte 100 procent säkra på att vi glömde att se igår (de av er som slog på hela maten idag, låt oss veta), men vi tror att de är prisade ungefär 1 dollar per pund eftersom de säljs i bulk.

De är också vakuumförseglade, vilket inte alltid är fallet med en vanlig kycklingpaket.

Vår enda klagomål: Vi var tvungna att använda sax för att verkligen skilja “pods”. Den perforerade plasten var inte lätt att rippa.

Någon annan märkte denna nya förpackning? Vad tror du?

Relaterad: Hur man lagar fuktig och tender kycklingbröst varje gång

(Bilder: Elizabeth Passarella)