Skeptisk Shopper: Född Gratis Hårdkokt Skalat Ägg

Vår första reaktion på att se den här påsen färdiga ägg, hårdkokta ägg i mataffären var i linje med “Det är löjligt”. Det är faktiskt precis vad vår man sa när vi lägger dem i vår korg.

Varför köpte vi dem när vi är helt kapabla att koka oss själva? För att ge dig en fullständig rapport, behövde vi skära och smaka några. Kan den här nya bekvämlighetsprodukten få plats i vårt kök??

Det korta svaret är nej.

Deras fördel ligger i det faktum att de är likformiga och har relativt väl centrerade äggulor. Om du gör en massa deviled ägg och inte vill riskera att ha snedställda äggulor som är svåra att scoop ut – eller ragged vita från ett svårskallat skal – löser dessa ägg det problemet samtidigt som du sparar tid.

Och medan vi bara såg fria ägg i vår butik, säljer Born Free även organiska. Vi har också sett påsar med ekologiska, färdiga ägg från ett varumärke som heter Egg Innovations.

Nackdelarna: De smakade inaktuella, de vita var gummiliknande och äggulorna var ganska svåra. Vår väska innehöll 11 ägg och kostar $ 4,59, vilket inte är ett premie som vi är villiga att betala.

Är du? Skulle du köpa dessa påse, hårdkokta ägg?

Ett bättre alternativ:

  • Perfekt hårdkokta ägg

(Alla bilder: Elizabeth Passarella)