Ska jag köpa en All-Clad Fry Pan eller French Skillet? Goda frågor

F: Jag blev nyligen gift och registrerad för en hel del kokkärl av rostfritt stål. Nu avrundar vi själva själva. Jag fick 8-tums och 10-tums stekpannor och en 14-tums djup sautépanna. Jag skulle vilja ha en extra stor stekpanna för att runda ut verktygslådan.

Jag planerade på att få 12-tums stekpanna tills jag kom över den 14-tums franska stekpannan (som är både större och ungefär $ 40 billigare på bara $ 99). Vad skulle du rekommendera att få? Finns det några betydande skillnader som jag inte ser? Finns det något som stekpannan kan göra att den franska stekpannan inte kan?

Skickat av Evan

Redaktör: Evan, grattis till din nya samling All-Clad! Vi undersöker skillnaderna mellan All-Clad-stekpannan (bilden ovan på botten) och nyare franska stekpannan (bilden ovanför ovan) här:

• All-Clads nya franska skillets

De är i grunden något större, ljusare och djupare. Vi gillar verkligen hur de ser ut och vi är alltid för lite djupare i en stekpanna, och vi känner också alltid att större är bättre när du pratar om stekpannor. Så det skulle vara vårt val.

Men vad säger läsarna?

Nästa fråga?

Relaterad: Bra fråga: Varför är All-Clad Potter och kokkärl så dyrt?

(Bilder: All-Clad)

  8 Expert Tips för att bygga den perfekta Banh Mi Sandwich