Se! Naturlig matlagningspray (med mjöl!) På hela maten

En av våra favoritbakprodukter är Baker’s Joy, en matlagningsspray som blandas med mjöl som ger en nästan skumlik beläggning till kakor. Det är lysande. Och trots att Emma har demystifierat vetenskapen bakom non-stick matlagningsspray, så var vi fortfarande glada att se denna canolaolja versionen från Spectrum…

Vi är säkra på att det inte är nytt, och vi har berättat om Spectrums organiska förkortning innan, men det är en bra produkt att ha runt denna årstid, med hela semestern bakom sig. Mjölkande kakor är rörigt företag, vilket eliminerar ett extra steg.

Spektrums oljor är “presspressade”, vilket innebär att de extraheras utan att använda ytterligare kemikalier, och de använda drivmedlen är propan och isobutan, vilket enligt Spectrums hemsida inte bryter ut ozonskiktet. Det är mycket snyggt prat, men överlag tycker vi om att en något artificiell känsla är lite mindre.

Vi har inte försökt Spectrums version av vår vänskap, Baker’s Joy, men vi planerar att. Har någon annan provat det? Vad tror du?

Relaterad: Bra fråga: Att få tårtan ut ur panelen

(Bild: Elizabeth Passarella)

  Bra fråga: Vad kan jag göra med Venison Meat?