Recept: Mousserande jordgubbsgurka Sangria

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

Denna korps sangria är allt du behöver för att starta en fest i sommar. Bjud in några vänner över, rör det upp och betrakta de återstående detaljerna oväsentliga. Du kan kasta några hamburgare på grillen, göra några sidor och känna dig som en mästare. Men ärligt, även om du bara har skrapat ihop vad ostkakor du har i kylskåpet, ställer ut den halvt tomma tuben av hummus och beställde sedan i pizza, skulle det fortfarande vara en fest. Det beror på att denna sangria är fruktig, fräsch och viktigast av allt är det galenskap och bubblor som alltid gör en fest.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

The Most Festive Pitcher Drick för din folkmassa

Att använda prosecco som bas av denna sangria istället för fortfarande rött eller vitt vin gör det automatiskt passande för alla slags fest. Jordgubbar och apelsinlikör lägger till sötma, men denna sangria är långt ifrån de alltför söta versionerna som är så vanliga. Det är tack vare de stora handfulla gurkoskivorna i blandningen, vilket ger fräschhet och en smak av grön smak till krukan för att balansera ut. Avsluta saker med seltzer för ännu fler bubblor, som ingen någonsin kommer att klaga på.

3-Ingredient Pitcher Cocktails

Om du vill servera festliga cocktails till publiken vid din nästa samling, oavsett om det är en improviserad happy hour eller en bakgårdsbas, vet du att det är lika enkelt som tre ingredienser och din största kruka. Det är allt som krävs för att sparka av festen.

Sparkling Strawberry Cucumber Sangria

Serverar 6 till 8


2 koppar skivade jordgubbar


1 kopp tunnskivad gurka


1/2 kopp apelsinlikör, som Cointreau


1 (750-milliliter) flaska prosecco, cava eller annat torrt vitt mousserande vin, kylt


2 koppar seltzer eller klubb soda, kylt

Is

Kombinera jordgubbar, gurka och apelsinlikör i en stor kruk. Täck och kyl i minst 1 timme eller upp till över natten.

När du är redo att servera, lägg till prosecco och klubb soda. Rör försiktigt för att kombinera. Smak och tillsätt mer seltzer om så önskas. För att servera, fyll i glas med is. Lägg till några bitar jordgubbar och gurka från krukan till varje glas innan du häller i sangriaen.