Recept: Gurka & Tonic Pitcher Cocktail

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

Min favoritcocktail är en gin och tonic. Men ibland, även om jag använder extrafärgat toniskt vatten och bra gin, känns det som att det bara behöver lite mer. Visst, en kalk gör det, men hur är det med något annat än en touch? Något som kan förvandla det till en festberättig cocktail snarare än den tysta cocktailen jag sipprar på söndagskvällar. Svaret på detta dilemma är en massa gurkor – oh, och en stor ol-krukare så att den kan satsas och serveras upp till vilken törstig folkmassa du råkar bjuda in.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

Cool som en gurka

Icy-cold gin och tonics är extra uppfriskande i sin mest klassiska form, men lägg till muddlade gurkor till mixen och de är ännu mer. Gurkorna lägger till en fräsch, grön bett till drycken som kompletterar gins växtbaserade smak och tonicens skonsam bitterhet. Att kasta alla tre ingredienserna i en kruka innebär att du har en cocktail som är festklar – allt du behöver är en handfull isfyllda glasögon för att dina vänner ska kunna ta tag i och tjäna sig med.

3-Ingredient Pitcher Cocktails

Om du vill servera festliga cocktails till publiken vid din nästa samling, oavsett om det är en improviserad happy hour eller en bakgårdsbas, vet du att det är lika enkelt som tre ingredienser och din största kruka. Det är allt som krävs för att sparka av festen.

Gurka och Tonic Pitcher Cocktail

Serverar 6

  • 1

    stor gurka, skivad

  • 1 1/2 koppar

    gin

  • 1 liter

    toniskt vatten, kylt

  • Is

Muddla gurkorna i en kruka. Tillsätt gin och tonic vatten, ge det en mild rörelse, och servera i isfyllda glasögon.