Recept: Frys Taco Kits

(Bildkrediter: Tro Durand)

Att växa upp i södra Kalifornien anser jag att tacos ska vara en veckovis standard. Med taco-kit har Taco Tuesday aldrig kommit så lätt samman! Förbered en favorit taco fyllning – som det här kryddade nötköttet – och säck upp det för frysning. Förvara den tillsammans med en påse ost och ett paket tortillor och middag är klart om fem minuter när du vill.

Förpackning av taco-kits till frysen på vår frysfiskmiddagsfest.

(Bildkrediter: David Hopler of D Squared Photo & Video)

En av de stora sakerna om frysdiskar och taco-kit är att du kan ta lite tid att dekorera med färska toppings, som pico de gallo eller hemlagad guacamole. Eller rör upp en kruka av margaritas.

Glöm Taco-stället, du har tacos redo att tjäna på mindre tid än du kan hitta dina bilnycklar.

Testerens anteckningar

Detta är en genialfrysmiddag, speciellt när tacos och ost packas ihop med köttet. Jag kände mig lite dum i själva verket, för att jag inte tänkte på tacos en mer vanlig middagsklammer. Och du behöver inte bara använda det nötkött som nämns här. gör ett stort parti carnitas eller barbacoa och divvy det upp bland frysfack taco paket istället.

→ Uppvärmningstips: Jag har funnit att min wok är det bästa verktyget för uppvärmning och spridda tortillor. Jag värmer upp wok och ordnar tortillor på sidorna, bläddrar och vrider i 1 till 2 minuter eller tills det är varmt.

– Tro, februari 2015

(Bildkrediter: David Hopler of D Squared Photo & Video)

Servera detta med

 • Tri-Color Slaw med Lime Dressing
 • Den perfekta guacamolen
 • Hur man gör Pico de Gallo (Salsa Fresca)
 • Esquites (Mexican Corn Salad)
 • Cheesy Corn Bake

Frys Taco Kits

Serverar 4

 • 1 pund

  magert nötkött, 90% magert / 10% fett

 • 1 till 2 matskedar

  taco kryddor, hemlagad eller lagrad

 • 2 koppar

  strimlad ost, såsom Monterey Jack, Cheddar, eller en blandning

 • 12

  taco-sized flour eller corn tortillas *

Brun nötköttet i en stor stekpanna eller kruka tills ingen rosa kvarstår. Smaka det med taco kryddat smaken med 1 till 2 matskedar per pund. Töm och överför köttet till en stor skål. Kyl i kylskåpet tills det är kallt.

Frysningsinstruktioner

Förpacka det kokta köttet, 2 koppar strimlad ost och ett 12-räknat paket med majs eller mjöl taco-storlek tortillor i separata kvartartade påsar. Förvara dem i en stor gallonstorlek och frys i upp till 3 månader.

Upptining & Uppvärmning Instruktioner

Tina över natten i kylskåpet. Uppvärm taco köttet med 1 matsked vatten i en täckt kastrull över medelvärme.

Servera och lägg till färska påfyllningar som sallad, tomater, salsa och gräddfil.

Receptanteckningar

* Notera: Nutritionberäkningen inkluderar inte tortillorna. Dessa varierar verkligen efter märke och storlek, så hänvis bara till näringsinformationen på paketet.

Reprinted med tillstånd från Inte din mors make-up och frys kockboken av Jessica Fisher, copyright © 2012. Publicerad av Harvard Common Press.