Recept: De enklaste grisarna i en filt

(Bildkrediter: Joe Lingeman | Kitchn)

Kommer du ihåg den absoluta glädjen du skulle känna när din mamma skulle popa upp en burk med kexdekor och ett paket bettstorlekor – vilket innebar att grisar och filt var i horisonten? Vår version omfattar den överflöd, men vi uppgraderar hela grejen.

Tack vare vår smarta teknik behöver du inte individuellt pakka 50 små korv för att skapa den perfekta biten av fläckigt, buttery bakverk och rökig korv (men mer om det senare). Det här är de enklaste grisarna i en filt, och du kommer att göra dem hela sommaren.

(Bildkrediter: Joe Lingeman | Kitchn)

Fullstora korv Klipp Prep-tiden i hälften

Här är varför dessa grisar i en filt är så geniala: Istället för att noggrant förpacka en massa små smörgåsar i konserverad kexdegg sätter du bara några korv i puffdekor, baka dem och skiv dem sedan i bitar i bitar.

Självklart är prep-arbetet för dessa grisar i en filt minimal. Köp ditt favoritpuffiga bakverk – jag älskar den från Trader Joe’s – och 18 länkar i din favoritkokta korv. Aidells korv, som har oväntade smakkombinationer, är trevliga om du vill verkligen ändra saker, men jag älskar att hålla det enkelt med en rökig korv som andouille.

Säg hej till korv i en snuggie

Du börjar med att packa upp puffdekoret, borsta det med senap, skära det i kvadrater och sedan töta korven i sina smörteppar av blötadekor. Det är därför vi dubbar dessa korv i en snuggie – omsluter hela korv i blöta bakverk skär ner på prep arbete samtidigt som korvarna torkar ut i den heta ugnen.

Baka tills kakan är skarp och fläckig, och skiv sedan strax före servering. (En serrated kniv hjälper till att hålla det skarpa puffdekoret intakt.) Oavsett vad du gör, skimp inte på senap och ketchup för servering.


De enklaste grisarna i en filt

Gör 18 fullstora grisar i en filt; serverar 10

Prep tid: 20 minuter; Tillagningstid: 25 minuter

 • 1

  stort ägg

 • 1 matsked

  vatten

 • Allroundmjöl, för rullande (ca 1/4 kopp)

 • 2 ark

  fryst puffdekor (från en 16 till 17,3 uns), upptining i enlighet med förpackningsanvisningar, uppdelad

 • 18

  fullt kokta korvlänkar

 • 1/4 kopp

  Dijon senap

 • Extra påfyllningar: Fläckigt salt, allt bagels krydda

 • Ketchup och senap, för servering

Ordna ett ställ i mitten av ugnen och värm till 400 ° F. Linjer ett bakplåt med pergamentpapper. Placera ägget och vattnet i en liten skål och vispa för att kombinera för att göra äggtvättet.

Lätt mjöl ett skärbräda. Fäll ut 1 ark av puffdekor på skärbrädet och rulla det försiktigt i en 12-tums kvadrat. Använd ett pizzarhjul eller en skarp kniv genom att skära puffdekoret i 9-tums kvadrater. Borsta hälften av varje kvadrat med senap och den andra hälften med äggtvätt.

Placera en korv i mitten av varje kvadrat. Vik senapssidan upp över korven och fortsätt sedan rulla mot äggtvättssidan tills korven är helt rullade i konditorivaror. Placera på bakplåten sömmar ner. Upprepa monteringen av resterande grisar i en filt. Boka kvar resterande äggtvätt.

Frys i 10 minuter. Pensla grisarna i en filt med ett tunt lager av äggtvätt. Strö med fläckigt salt eller allt bagel kryddor om det är önskvärt.

Baka tills djupt guldbrun, 25 till 30 minuter. Låt svalna i 5 minuter innan du skär ihop i 1-tums stycken om så önskas och servera med senap och ketchup.

Receptanteckningar

Lagring: Retur kan kylas i en lufttät behållare i upp till 4 dagar.