Recept: Broiled Grapefrukt

Det snöar slutligen här i New York City! Och Florida grapefrukt är på topp nu. Det här är den perfekta morgonen för att pucker upp, håll varm framför ugnen och gör dig själv en solig, bropig grapefrukt till frukost.

1. Skär grapefrukten i halva medan före uppvärmningen av köttfärgen.

2. Kör en paringskniv hela vägen runt grapefrukten mellan frukten och skalen. Detta kommer att göra grapefrukten lättare att äta och hjälper till att släppa saften. Försök att inte skära genom skallen. Den avrundade änden av en grapefruktkniv gör det enklare, men det är inte nödvändigt.

3. Ta bort fröna och skär ut det tuffa vita mitten. Lämna grapefrukten i skalen.

4. Sprid lite smör över toppen av varje grapefrukthalva. Tillsätt dem med ungefär en matsked med brunt socker. Du kan också bli kreativ med kryddor här: Lägg till ett streck kanel, muskotnöt eller allspice. Vissa lägger till honung, andra vanilj och ingefära. Vanligt är också perfekt, speciellt första på morgonen.

5. Sätt dem grapefrukter i en stekpanna eller någon annan bakpanna. Jag använder stekpannan, eftersom det är lätt att ta tag i handtaget så att det snabbt och snabbt kommer in i och ur broilern. Koka i ca fem minuter. De kommer att göras när kanterna börjar bubbla och bli brun.

6. Garnera med en körsbär eller några bär i mitten. Om det finns juice kvar i pannan, drar du tillbaka på grapefrukten. Den serrated kanten av en grapefruktsked ($ 2 varje, Broadway Panhandler) gör denna behandling lättare att äta, men de är inte heller nödvändiga.

Dessa kan också serveras som en första kurs eller som en efterrätt.