Pantry Häftning: Trader Joe’s Frozen Puff Pastry

Vi älskar dessa saker. Så praktiskt för snabb aptitretare bett eller en bricka med färsk frukost bakverk för en speciell brunch. Vi har försökt flera märken under åren och fortsätter att komma tillbaka till bra ol ‘Trader Joe’s. Det är bara så bra!

Trader Joe’s puffdekor är gjord med bara fem ingredienser: mjöl, smör, salt, socker och vatten. Smaken är så rik och smörig, du behöver nästan ingen fyllning. Färskbakade bakverk knäcker i munnen och lämnar krispiga shards på fingrarna, som ett bra bakverk bör.

Ännu mer imponerande puffar det verkligen. Det finns ingen förhöjning i blöta bakverk, så ett riktigt puffigt bakverk är beroende av hundratals superma lager lager smör och deg. Medan vi är skeptiska att Trader Joe’s verkligen “handcrafting” deras puffdekor i traditionell mening är det uppenbart att uppmärksamhet har givits till kvalitet.

Det är en liten sak, men vi uppskattar också att dessa lakan kommer som hela, oveckade lakan. De flesta andra märken av blöta bakverk viks i tredjedelar i förpackningen, och de spricker ibland eller lämnar sömmar när de tinas och veckas upp. Trader Joe’s ark är bara så mycket mer idiotsäker och lätt att arbeta med.

När vi går in på hösten och vinterns underhållande årstid, kommer en låda eller två av det här blötsaket att ha permanent bostad i frysen. För enkla men show-stop-godisar finns inget bättre.

Håll dessa puff konditorivaror recept handy!

• Pistachio och Chive Goat Ost på Puff Pastry
• Oststrålar
• Crispy omsättning med äpple, bacon och karamelliserade lök
• Caramelized Pear Tart

Är du också fan av blöta bakverk? Vad tycker du om att göra?

Relaterad: Trader Joe’s Pantry: Frysta Pie Crusts

(Bild: Emma Christensen)