Om Trader Joe har upphört med dessa 7 produkter, skulle vår matdirektör skrika riktiga tårar

Så mycket tid som vi alla spenderar matlagning loggar Kitchn redaktörer förmodligen lika många timmar på Slack. Vi använder den för att prata om recept vi älskar, återskapa episoder av Där satt den, och besattning över gemensamma snabbkomponenter. (Åh ja, och att prata om arbete.)

I morgon chattade jag med vår matdirektör, Hali Bey Ramdene, och hon nämnde att hon under en resa till Trader Joe inte kunde hitta sin älskade röktöring. “Jag är orolig,” skrev hon.

Och det är problemet (endast?) Med Trader Joe’s. Så ofta blir vi knutna till sina produkter, bara för att hantera förödelse om de så småningom blir avbrutna. För att inte störa Hali ännu mer ville jag veta vilka andra produkter hon skulle krossas om de någonsin skulle bli avbrutna.

Här är hennes lista – och vad hon hade att säga.

(Bildkrediter: Hali Bey Ramdene)

1. Farm-Raised Smoked Forell, $ 3 för 3,9 ounces

“Ser du rökt öring i det här fotot? Nej, rätt, för att det inte finns någon. Jag är väldigt rädd att de inte bär den. Vänligen säg att jag har fel. Det här är precis vad jag lever i rädsla för.”

Relaterad: Varför en $ 3 tenn av rökt öring är min hemliga vapen

(Bildkrediter: Hali Bey Ramdene)

2. Stone Ground White Grits, $ 2.29 för 14 ounces

“Jag älskar Anson Mills och alla, men jag behöver inte speciellt beställa dessa grits. De försvann ett tag och min familj hade en liten smältning. Stenjordgranar är inte på något sätt som omedelbara gritsar. ta längre tid att laga mat (det är därför jag älskar att göra dem i den långsamma ugnen eller Instant Pot) och producera den mest smakrika, krämiga skålen av grits du kan göra. Om det fanns en kruka med krämiga grits i slutet av regnbågen skulle jag inte Det är inte ett öga. ”

(Bildkrediter: Hali Bey Ramdene)

3. Frysta Riced Blomkål, $ 2 för 12 ounces

“Det tog mig en stund att få hänga med matlagningsblomkål. Kelli, som i grund och botten är vår blomkålgururu, coachade mig igenom och nu är det en häftklammer i min frys. Jag vet att det finns andra märken där ute men mellan priset och storleken på “korn”, det här är min favorit. Var vänlig för alltid. ”

(Bildkrediter: Hali Bey Ramdene)

4. Vitlök Sprid Dip, $ 3 för åtta ounces

“Det finns liv innan denna vitlök dopp och livet efter det. Det är i grunden Toum, den libanesiska vispad vitlök pasta. Du kan göra det – det är lite mer än olja och vitlök blandad tills emulgerad – men bekvämligheten med den här köpta versionen betyder att jag kan använda den med vild överge. (Det finns fyra behållare i kylskåpet just nu.) Ibland börjar en skraj middag med frågan om “Vad kan jag sätta på den här vitlöksdypen på?” Svaret har stekt broccoli, rostat asparges, pizza flatbreads, äggsmörgåsar, toast (salighet) och pasta. ”

(Bildkrediter: Hali Bey Ramdene)

5. Allt men Bagel sesamblandningen blandar, $ 2 för 2,3 ounces

“Vi har gjort bagel med saltdans på Kitchn ett tag nu men den här blandningen har gjort mitt liv mycket enklare. Min favorit sätt att använda det är sättet som Faith först gjorde det för mig: Släpp en skopa av stallost i en skål, lägg sedan till tärnad avokado, en regna olivolja och en dusch av denna blandning. Det är sublimt. ”

(Bildkrediter: Hali Bey Ramdene)

6. Hot rökt laxfilé, $ 8

“Sheela har arbetat med ett recept på en lax- och bönsalad för en tid sedan och jag har varit besatt över varmrökad lax sedan dess. Det här är relativt nytt på Trader Joe’s scen – och jag försöker köpa upp det så att de vet att folk vill Det är det bästa priset jag har sett på varmrökad lax. ”

(Bildkrediter: Hali Bey Ramdene)

7. Organiska Coconut Seed Clusters, $ 2 för två ounces

“Jag är inte en stor sötnos person, men den här salta, söta, söta blandningen är min svaghet. Jag älskar det på sallader, för att äta ur hand och för att smula på yoghurt eller stuga ost.”

Mer om Trader Joe’s

  • Jag gick och handlade hos Trader Joe med min mamma – här är vad jag lärde mig
  • 17 Trader Joe’s produkter som våra läsare älskar
  • En officiell rankning av de bästa ostarna på Trader Joe’s
  • Trader Joe är den enda platsen jag kommer att köpa dessa 8 saker
  • De 3 bästa produkterna hos Trader Joe, enligt deras egna medarbetare

Vilka produkter är du oroliga för Trader Joe någonsin kan sluta bära?