Nytt till oss från Penzeys kryddor: Soppbaser

Titta ut, bättre än Bouillon! Det kommer att bli en ny produkt på våra hyllor.

Penzeys kallar dessa “soppbaser”, men de är verkligen mer av en koncentrerad lager eller bouillon. Några skopor upplösta i en kruka med vatten är snabb soppa awesomeness. Och med Penzeys rykte för kryddor och produkter av hög kvalitet har vi ingen tvekan om att detta kommer att vara sant.

Penzeys har sju olika baser i deras line-up: nötkött, kyckling, kalkon, skinka, skaldjur, fläsk och grönsaker. Dessa kommer alla i 8-uns burkar och kräver inte kylning. Det finns några konserveringsmedel där inne, men den första ingrediens som anges på varje etikett är vad som kommer i burken. Kalkonbeståndet är gjord med kalkon; nötköttet med nötkött och så vidare.

Skinkan anges på förpackningen som “rökt”, ett spännande koncept för de tillfällen då vi inte har en skinka för att lägga till den smaken för bönor och soppor. Vi är också nyfiken på att prova skaldjurssoppa basen eftersom vi mycket sällan har tillräckligt med rester räkor eller hummer skal för att göra vårt eget lager.

Vi hoppas kunna plocka upp en burk från våra lokala tegelstenar Penzeys någon gång de närmaste veckorna och kommer definitivt att rapportera om våra resultat.

Har någon provat dem ännu? Vad tror du?

Hitta dem: Soppbaser från Penzeys, $ 8.39 för en 12 ounce burk

Relaterad: Pantry Staples: Gör din egen vegetabiliska Bouillon

(Bild: Penzeys)