Någonsin försökt detta? Pulveriserat smör för din skafferi

Min man och jag är ganska gung-ho om att ha en riktig mat stash att väder naturkatastrofer eller grova tider. Även om du inte är det kan du vara intresserad av några pantryklammer som är utformade för att ha en lång hållbarhetstid. En produkt som är ny för oss (och vi gissar till många också) är – få det här – pulveriserat smör!

Smörpulver är tillverkade av faktiskt smör, fastfettfri mjölkfastämne, natriumkaseinat (mjölkprotein) och dinatriumfosfat (ett anti-kakande tillsatsmedel). Den kan skickas till din dörr i stora burkar eller små paket och kan vara en bonus på lager på baksidan av ditt skafferi för de tiderna när du går till affären är det bara inte i korten.

Du tar tillbaka detta magiska pulver genom att omröra i lika delar vatten. Resultatet är en tjock spridningsliknande produkt (konsistens i tennkonsolens margarin) som faktiskt är smör. De recensioner vi har läst berömmer det som att fungera bra i bakverk (även om de inte har samma hiss i gräddat smör och socker), topping-liknande popcorn och gör en god spridning för bröd och sådant.

Vi är ganska säkra på att detta faller i samma kategori som astronautglass för oss – välsmakande, men vi skulle hellre ha den riktiga saken. Vi kan förstå värdet det kan lägga till ett skafferi, eftersom det finns tillfällen när du är utan smör eller kylning – när du camping, kanske? Det kan vara trevligt att få det undangömt, bara i fallet, men det är självklart inte en daglig äta för oss.

Vi är dock glada över att något som detta existerar, även om vi inte kommer att gobbla upp det av skedet. Ibland är det bara snyggt att stå i skuggan av teknik och nya innovationer.

Vad tycker du om saker som detta? Kommer det att läggas till din backstock av “bara i händelse av en nödsituation” varor, eller vill du helst gå utan?

Hitta det: Smörpulver, $ 8,19 hos Shelf Reliance

Relaterad: Samvetsgrann kock: Vilka livsmedel som ska köpas i bulk

Bild: Hylla Reliance