Måste-försök lista: Rostad svamp från Pioneer Woman

En ödmjuk gyllene pan av svampar är en vacker sak. Förutom att alltför ofta blir jag otålig och rusar på svampen innan de träffar perfektion. Pioneer Kvinnans förslag: låt ugnen göra jobbet.

Jag har rostat många saker, men på något sätt har det aldrig hänt mig att tillämpa samma logik på svampar. Konceptet är lysande. Du sprider alla svampar i ett enda lager på ett bakplåt och de stekas tillsammans i jämn takt. Och lämnar du fri att ta hand om andra uppgifter på kaminen.

Du kan göra detta med alla svampar ditt hjärta önskar, från grundläggande vita knappar till creminis och shiitakes. Tillagningstiden varierar med svampens fuktighet och storlek, men processen är densamma. Detta är också ett utmärkt sätt att steka en hel röra med svampar för en fantastisk hönsidan eller för en stor gryta soppsoppa.

Ree Drummond från Pioneer Woman smugade detta smarta lilla tips i hennes recept på pasta med whisky, vin och svamp, vilket är en perfekt storm av oemotstånd om du frågar mig. Både detta recept och dess svamprödsteknik kommer att göra täta framträdanden på mitt bord i höst.

Få receptet: Pasta med Whisky, Vin och Svamp från Pioneer Woman

Relaterad: Portobello svampar: Vegetarisk vegetarisk biff

(Bild: Ree Drummond från Pioneer Woman)