Låt oss få rullande: 5 hjärtliga soppor med köttbullar

När vi tänker på köttbullar i soppa, tänker vi på italiensk bröllopsoppa med sin lätta, parmesanfläckta buljong och mjuka blad av escarole som flyter tillsammans med ömma, gumballstora köttbullar. Det är perfekt för en cool natt. Men vi hittade flera andra recept med små bitar köttbull i skålen, från fluffig kyckling-ricotta till en kryddig mexikansk version.

Göra ett parti av isty bitty köttbullar (vi föreslår itty bitty, de lagar mat mycket snabbare) tar verkligen inte mycket tid, men om du letar efter en genväg kan du säkert använda färdiga frysta.

• 1. Italiensk Bröllopsoppa, från Kitchn. Ett klassiskt recept, med band av escarole (eller kale) och smaklig ost.
• 2. Kyckling Meatball och Tortellini Noodle Soup, från Tyler Florence. En lätt, lätt buljong med köttbullar och butiksköpta tortellini.
• 3. Kött- och Ricotta köttbullar i buljong, från Vardagsmat. Lätt och fluffig – det här ser nästan ut som matzohballsoppa till oss.
4. Tortillasöttsås, från Matlagningsljus. Mmm, chipotle, koriander, majs och krispiga tortillor.
• 5. Italiensk äggdroppssoppa med köttbullar, från Varje dag med Rachael Ray. Detta är en favorit i vårt hus; Den har viskningstunna virvlar av ägg och escarole, och det är bra kvar.

Någon har en annan favorit?

Relaterad: Kokbok Recept: Udon Soppa med Kyckling Köttbullar

(Bilder: Sara Kate Gillingham-Ryan; Tylerflorence.com; Marthastewart.com; John Autry / Matlagningsljus; Levi Brown / Rachael Ray)