Källor: Vaniljbönor i bulk

Förra veckans inlägg på att göra ditt eget vanilj extrakt påminde oss om att vi är ur vaniljbönor. Om du köper vaniljbönor i en livsmedelsbutik betalar du upp till $ 9 för en enda böna. Det här är alldeles för mycket! Du kan få vaniljbönor i bulk via internet för mycket mindre pengar och har gott om bakning.

Det är nog inte värt att köpa bönor rent för att göra ditt eget extrakt; köp vad du behöver baka med och använd dem sedan i en flaska alkohol för extrakt du kan använda eller ge bort som semestergåvor.

Klicka igenom för några bra källor till vaniljbönor i bulk.

eBay: Förra gången vi köpte bönor i bulk gjorde vi det via eBay. Vi köpte 35 Tahitenses sort bönor för $ 2.25. Med frakt på $ 5,50 gjorde det slutliga priset oss som att vi antingen skulle komma undan med något olagligt, eller att bli tvungen.

Men bönorna ankom omedelbart, och de var klumpiga och doftande och underbara för att baka. De var lite torrare än de dyrare fräscha vi hittade på Whole Foods, men vid 22 cent en böna klagade vi inte.

Kolla in denna auktion – 1 pund bönor för 18,99 dollar, med frakt för 5 dollar. Du kan också hitta ekologiska bönor: 1/4 pund för $ 5,99, frakt $ 2. Båda dessa auktioner slutar de närmaste timmarna.

Saffron Import: Rekommenderas av Melissa på resenärens lunchlåda i hennes ursprungliga inlägg på vanilj extrakt. Här kommer ett pund vaniljbönor att köra dig $ 19,95 till $ 28,95.

Spice House: Användare ktelschow rekommenderade denna Chicago butik. Deras priser är något högre – 3 mexikanska bönor är $ 6,29.

(Bildkrediter: Vaniljshoppen)