Jag gjorde ett blindprovstest av 8 Aldi Products Versus Name Brands – Så här gick det

Förra veckan fick jag gå till Aldi: s amerikanska huvudkontor i Illinois. Besöket var fullpackat med en rundtur i en av de nyskapade butikerna, en fantastisk lunch, en vinprovning, en titt på provköket och ett blindtestprov av Aldi-objekt jämfört med deras märkesvarumärken. Som en vanlig Aldi shopper gick jag in i detta smakprov med massor av förtroende – mer självförtroende än jag borde ha haft, tydligen.

Så här gjorde jag det.

Notera: Alla namn-märkespriser kommer från Aldi och kan inte återspegla priser i ditt område eller online.

(Bildkredit: Lisa Freedman)

1. Kale Veggie Burgers

Testet var mellan Dr. Praeger’s Kale Burger (listad på $ 4,42) eller Aldi’s Earth Grown Kale Veggie Burger (för $ 3,59). Jag kunde inte berätta skillnaden mellan de två. Gilla alls.

2. Mousserande vatten

Jag dricker mycket LaCroix, men vanligtvis är det vanliga saker (grapefrukt, tack), så jag var inte säker på hur jag skulle försöka Curate-sorten. Återigen kunde jag inte säga skillnaden mellan LaCroix Muré Pepino och Aldi Belle Vie Bold Cucumber Blackberry. Namnet varumärke grejer var märkt som $ 4,25, medan Aldi version säljer för $ 2,99.

(Bildkredit: Lisa Freedman)

3. Juice

Återigen kunde jag inte skilja mellan Aldi’s Simply Nature Juice ($ 2,99) och SmartJuice ($ 5,30). Detta visade sig vara nästan omöjligt.

4. Organisk Hummus

Äntligen! Jag kunde smaka en skillnad! En hummus hade en tydligt bättre konsistens. Vi fick höra att ett varumärke var Cedars Organic Original Hummus ($ 3,99) och den andra var Aldi SimplyNature Organic Hummus ($ 2.29). Jag gillade en så mycket bättre, så jag tänkte att det var Cedars varumärke. Men jag hade fel! Aldi-versionen var definitivt den bästa.

  Allt du behöver för att göra det bästa BLT

(Bildkredit: Lisa Freedman)

5. Proteinstänger

Någon i gruppen sa att hon var super säker på att prov A var Aldi Elevation Peanut Butter High Protein Bar ($ 5,99). Resten av oss hoppade ombord med henne. Vi var alla fel. Det var faktiskt Cliff Builders Choklad jordnötsprotein Bar ($ 7,50). Jag var glad att höra det, för att jag faktiskt gillade B bäst – och det var Aldi.

(Bildkredit: Lisa Freedman)

6. Glutenfria Bagels

Jag var inte säker på vilket kanelroisinprov var Aldi’s liveGfree Gluten Free Bagels ($ 3,99) eller Udi’s Gluten Free Bagels ($ 5.24). Men då började en exec tala om hur de håller regelbundna provningar för att checka in på kvaliteten på de produkter de köper gång på gång. De vill se till att en kanelroisin bagel har tillräckligt med russin och spårblandningen har tillräckligt med macadamianötter. Med den informationen gissade jag riktigt att bagel med mer russin var Aldi-märket.

7. Maple Syrup

Mitt test av Maple Grove Farms Organic Pure Maplesirap ($ 5,98) mot SimplyNature Organic Pure Maplesirap ($ 4,99) visade sig vara oavslutande. När execs fick mig att välja, gissade jag namnet märket var Aldi-produkten. jag hade fel!

(Bildkredit: Lisa Freedman)

8. Glass

Dessa prover såg mycket olika ut, smälte annorlunda (prov A smälte långsammare än prov B) och smakade mycket annorlunda. Att veta var Halo Top ($ 4,18) och en var Aldi Sundae Shoppe Low Fat Ice Cream ($ 2,99), jag gissade att den snyggaste (den till vänster) var Halo Top. Det var inte! Aldi för vinsten … igen.

  5 saker att baka pizza i stället för en sten

Aldi Versus Taste Test Results

Jag stumpade några gånger och felde resten av tiden och inspirerade mig att shoppa på Aldi ännu mer än jag redan gör. Medan några cent här och där inte gör stor skillnad, sparar besparingarna på dessa åtta produkter upp till $ 10,14. På bara åtta saker!

Hur tror du att du skulle ha gjort i detta smakprov?