Hur man gör fylld kycklingbröst med spenat och ost

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

Kycklingbröst är en sådan middagsmat att det ofta är svårt att tänka på dem som något speciellt, men låt mig berätta för dig följande: Splitting kycklingbröst och fyllning av dem med dina favoritsmak gör dem allt annat än vanliga. Här spenat, två sorters ost och vitlök samlas till saker gyllene kycklingbröst med en smakfull, ostliknande fyllning.

Spenat och ost Fyllda Kycklingbröst:
Titta på videon

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

Varför Stuff en kycklingbröst alls?

Kycklingbröst har blivit så allestädes närvarande middagsmagasin att de löper risken att bli tråkig vecka efter vecka. Fyllning av kycklingbröst är bortom kul och smakfullt. Att bryta bröstet hjälper båda sidorna att laga mat snabbare och jämnt, och fyllningen ger fukt och smak åt köttet. Förutom att vara lätt, fylls kycklingbröst också imponerande nog att tjäna till gäster.

Läs mer: Hur man delar en kycklingbröst

För din information

  • Det här receptet kräver fyra stora benfria, skinnfria bröst i sex uns området, totalt 1 1/2 pund ca.
  • Du behöver ett block frusen spenat som tinas enligt förpackningsanvisningarna och ett block med gräddeost.
  • Receptet nedan kallar mozzarella för fyllning, men eventuell torr, halvmjuk ost som cheddar, provolone eller Gouda kan också användas.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

Fyllning Kycklingbröst: Steg-för-steg-guide

  • Dela bröstet och krydda med salt. Använd en vass kniv för att göra en ficka i varje bröst och säsong varje bröst inuti och ut med salt.
  • Gör påfyllningen. Skaka ost och lök. Blanda gräddeost, spenat och vitlök och tillsätt den riven ost och lök.
  • Fyll bröstet. Använd en soppsked eller dina händer för att skopa fyllningen i fickan på varje bröst.
  • Kläm bröstet stängd. Använd en tandpetare för att hålla varje ficka stängd genom att sätta den på vardera sidan av fickan.
  • Bruna brösten. Bruna bröstet i en stor stekpanna tills det är gyllene på varje sida och bröstet når 165 ° F i den tjockaste delen av bröstet.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

Servering av spenat och ostfylld kycklingbröst

Jag gillar att servera fyllda kycklingbröst skivade; Detta visar på ditt hårda arbete och förhindrar också att dinare klipper allt som fyller ut med gaffeln. När du har vilat bröstet i fem minuter efter matlagningen, skära bröstet med en ren kniv och servera omedelbart.

  Essential Holiday Recept: The Best Cut-Out Sugar Cookies