Hur man gör fuktig cornbread (plus sex sätt att äta det)

Cornbread är ett bra sätt att använda pantryklammer och kräver mycket lite arbete att göra. Det enda tricket mot majsbröd är att det måste vara fantastiskt varje gång, för som vi alla vet är torr majsbröd det värsta! För att hålla din cornbread extremt fuktig och läcker prova vårt enkla tips och kolla in 6 sätt att servera det!

Torr majsbröd är en av de värsta sakerna att sätta i munnen (tankar ur rännan tack!) Och 75% av de recept vi har försökt tidigare lämnar oss som vill ha något med högre fuktinnehåll. För att garantera att din panna av guldgul deliciousness blir perfekt varje gång, ersätter du bara de flytande ingredienserna (vanligtvis mjölk) med krämig majs. Vi brukar använda 1 burk krämig majs för varje kopp vätska som krävs. Om du känner dig extra frisky, lägg till en halv burk med niblet majs (eller fryst) i också.

Du behöver inte justera några andra ingredienser eller förhållanden, bara göra switch-aroo och din mun kommer att tacka för det!

Här är 6 av våra favorit sätt att förbereda majsbröd, något mer traditionellt än andra, men alla kommer säkert att få rave recensioner från din familj och vänner:
• Cornbreadsalad
• Recept: Dubbelkornbröd med rökt mozzarella och soltorkade tomater
• Receptrecension: Jästhöjda Cornbread
• Oldie men Goody: Gjutjärnskornspanna
• Har du recept på Cornbread med Real Corn?
• Sweet Cornbread: Läckra nöje eller ondskefisk brottslighet mot söderna?

Relaterad: Kök Confessional: Goda recept från baksidan av lådan?


(Bild: Sarah Rae Trover)