Hur man gör den ultimata Buffalo Chicken Dip

Buffel kyckling dip är den lat personens trick för att servera Buffalo vingar för en folkmassa. Du får alla de smarta, eldiga smakerna av heta vingar som är belagda i ett rikt, krämigt dopp. Du vet att det är bra när det är lika gott på selleri som det är på chips! Och kanske bäst av allt, du kommer inte att gå igenom ett torn av servetter medan du njuter av det!

Men vad gör detta till det ultimata? Det är inte såsen eller osten – allt kommer ner till kycklingen.

Varför Buffalo Chicken Dip?

När du är värd för en fest – vare sig det är spel dag eller brädspel natt – är målet att skapa en spridning som alla åtnjuter. Vanligtvis finns det inget bättre sätt att garantera tillfredsställelse än genom att inkludera heta vingar. Men heta vingar för en folkmassa blir kalla snabbt, du beställer aldrig nog, och oundvikligen måste du kämpa med den höga benen. Buffel kyckling dukkert ger dig alla smaker av heta vingar i form av ett dopp, och alla älskar dopp!

För att göra saker ännu enklare, är detta dopp förberedt och serverat i en långsam spis så det är ganska praktiskt taget och det stannar varmt hela festen. Du behöver bara några pocherade kycklingbröst, en ganska stor mängd ost, och ca 10 minuter för att lägga allt ihop. Jo det är så enkelt! Det är hela meningen med det, trots allt – det här är meningen att det är ett enkelt dopp som alla kommer att älska allvarligt.

Den bästa kycklingen för Ultimate Buffalo Chicken Dip

Hur du lagar din kyckling är platsen att investera när du gör detta dopp. Ett antal Buffalo kyckling dip recept kallar på konserverad kycklingbröst, vilket är en logisk genväg med hänsyn till övriga ingredienser behöver inte förkokas. Tyvärr kan konserverad kyckling ha en mjölkad konsistens när den kokas i doppen. Istället lagar du två kycklingbröst i den långsamma kokaren innan du blandar i resten av ingredienserna. Denna kyckling skärs bättre och har en övergripande bättre smak och konsistens. Men ibland behöver du fortfarande en genväg upp din ärm. Om du är bakom schemat, använd överbryggad kyckling eller rotisserie kyckling från mataffärsdeli. Båda är bättre än det konserverade alternativet.

Läs mer: Hur man gör lätt strimlad kyckling i långsam spis

Torka kycklingen snabbt med en stativmixer!

När du har kokat, behöver kycklingbröstet fortfarande strimla. Du kan snabbt och effektivt göra det i en stativblandare utrustad med en paddelfäste. Ja, det är en extra bit tung utrustning som måste rengöras senare, men om jag kan strimla 1 1/2 pounds kyckling i 2 minuter i stället för 30, så är jag glad att tvätta en blandningsskål.

Smaksättning av Buffel Chicken Dip

Wing restauranger har ofta en meny en mil lång – möjliggör anpassning av smak och värme nivå. Du kan göra samma sak här med detta dopp. Föredrar du att döda vingar i ranch eller blåost? Välj din favorit. Föredrar du en inferno-liknande värme eller serverar du mer milda gommen? Justera just den varma såsängden. Den lägre varma sås som jag har listat är familjevänlig, även för min spice-averse toddler, men de vuxna i rummet ville ha mer värme så skjuta för det övre området om du letar efter eldor.

Den bästa hetsås för buffeldip

Den bästa het såsen för buffel kyckling dukkert är den du har i ditt kylskåp. De flesta kockar har en standardfamilj varm sås som de håller i sitt kylskåp. Vi är en Cholula hushåll. Jag har alltid fått en öppen flaska i kylskåpet, en extra i skafferiet och en reseformad flaska i handskfacket på min bil (i nödfall, uppenbarligen). Även om Frank’s RedHot® är standarden för Buffalo-dips, tror jag att Cholula har en mer dynamisk smak, mer än den enda noten med värme från andra såser som bara innehåller vinäger, salt och chili. Men här är skönheten i dipet – välj vad som fungerar för dig!

Fick du rester? Lyckost! Övergångsdip är bra som en taco fyllning eller rörd i makaroner och ost.

Skaka kycklingen: Skär varje kycklingbröst i tredjedelar och överför till en stativblandare som är utrustad med paddelfästet. Blanda på låg hastighet tills kycklingen är strimlad, 1 till 2 minuter. (Alternativt strimla med 2 gafflar, men gör det medan kycklingen fortfarande är varm, eftersom kall kyckling kan vara lite hård och kommer inte att riva lika lätt.) “Src =” https://atmedia.imgix.net/de00a04157a3b166d1a93c0a4f082ed4a2554b2e? w = 160 & h = 160 & fit = gröda “>

Koka dopp: Täck och koka på HÖG i 1 timme, omrör efter 30 minuter. Dipet är klart när alla ostar har smält och dipen bubblar runt kanterna. “Src =” https://atmedia.imgix.net/21d22da63739c6835ab8070164a9ac5daaf54f6e?w=160&h=160&fit=crop “>


Hur man gör den ultimata Buffalo Chicken Dip

Gör 4 koppar

Vad du behöver

Ingredienser

 • 1 1/2 pounds

  benfria, skinless kycklingbröst (ca 2 stora)

 • 3/4 kopp

  vatten

 • 8 ounces

  gräddost, kubad

 • 3/4 kopp

  ranch eller blå ost dressing

 • 1/2 till 3/4 kopp

  varm sås, som Cholula eller Frank’s RedHot®

 • 3 ounces

  strimlad skarp cheddarost (ca 3/4 kopp)

 • Crumbed blå ost, för garnering

 • Tortilla chips, majs chips, selleri pinnar, för servering

 • Utrustning
 • 3-kvart långkokare

 • Vätske- och torrmätningskoppar

 • Instant-läst kötttermometer

 • Ställblandare med paddelfäste (tillval)

 • Spatel

Instruktioner

 1. Pojka kycklingen: Placera kycklingbrösten och vatten i en 3-kvart långkokare. Täck och koka på HIGH tills den tjockaste delen av kycklingen når 165 ° F på en snabbläs termometer, ca 1 1/2 timmar.

 2. Skaka kycklingen: Skär varje kycklingbröst i tredjedelar och överför till en stativblandare som är utrustad med paddelfästet. Blanda på låg hastighet tills kycklingen är strimlad, 1 till 2 minuter. (Alternativt strimla med 2 gafflar, men gör det medan kycklingen fortfarande är varm, eftersom kall kyckling kan vara lite hård och kommer inte att riva lika lätt.)

 3. Kombinera dip ingredienser: Återför den strimlade kycklingen till långsam spis. Tillsätt gräddeost, dressing, varm sås och cheddarost och rör om att kombinera.

 4. Koka dopp: Täck och koka på HÖG i 1 timme, rör om efter 30 minuter. Dipet är klart när alla ostar har smält och doppbubblorna runt kanterna.

 5. Garnera och servera: Ge dopp en sista omrörning, och strö sedan med den smuliga blåosten. Sänk värmen till VARM och servera med tortillakvarnar, majschips, selleripinnar och morotspinnar.

Receptanteckningar

Använda förkokt kyckling: Du behöver ungefär 3 koppar kokt och strimlad kyckling – det här motsvarar 1 liten rotisserie kyckling när den har blivit utbenad och strimlad.

Gör framåt: Kycklingen kan kokas, strimlas och förvaras i en lufttät behållare i kylskåpet upp till 3 dagar i förväg.

Lagring: Retur kan lagras i en lufttät behållare i kylskåpet i upp till 3 dagar.