Holiday Gift Guide: Hembakade ätbara presenter för Mailing

Gåvor av den ätbara sorten är några av våra favoriter att ge eller motta! Ett litet paket med kakor eller en burk med kakaoblandningsburk är det perfekta sättet att säga “från mitt kök till din.” Här är våra bästa val för godis som kan göras framåt, inslagna och överleva en resa genom posten:

ÖVERSTA RADEN
1. Brittles och Barks – Vi säger “peanut” skört, men egentligen menar vi någon rostad mutter hålls tillsammans med karamell eller choklad – eller båda! Denna choklad-orangehasselnötsbark från Martha Stewart ser väldigt tilltalande just nu!(Bild: Martha Stewart)

2. Marshmallows – Gör tillräckligt med dessa, och du kan använda marshmallows för att dämpa resten av dina semesterpaket! Våra favoritrecept för just nu är de här godisna sötpotatisskallmos, pepparmynta Marshmallows från Coconut & Lime och Chocolate Marshmallows från Brownie Points.

3. Fudge – Fudge är en av de högst dekadenta godisar som inte varar länge i vårt hus. Det är bäst att skicka det till någon annan! Här är ett recept på klassisk chokladfudge, eller du kan lägga till en twist med lite kandiserad bacon! (Bild: Flickr medlem Flickr användarnamn licensierat under Creative Commons)

4. Kakaoblandningar – Hitta några fina konservburkar och fyll dem med lager av kakaoblandning. Vi hittade dessa DIY blanda recept på solnedgång för några år sedan och har använt dem ända sedan: Pepparmint Stick Kakao, Mocka Kakao och Mexikansk Kakao. I år kan vi även göra varm kakao på en pinne! (Bilder: Solnedgång)

5. Karameller – Vi blir aldrig trött på mjuka, snygga karameller! Om du fick oss att välja, skulle våra favoriter vara Ginger-Cinnamon Caramels och Salt Caramels.

NEDERSTA RADEN
6. Soppa Blandningar – Om du är mer av en kärleksfull kock, tänk på att sätta ihop ett paket med alla torra ingredienser för din favorit soppa. Du kan laga dem i en konservburk eller linda varje ingrediens separat med en liten båge. Glöm inte receptinstruktionerna!

7. Spice Blandningar och Gummi – Vi älskar att presentera vänner och familj till de nya kryddor som vi upptäckt genom att blanda dem med kryddblandningar. Vi tar med några receptkort för att få sin matlagning påbörjad! Prova kinesisk 5-Spice, Garam Masala eller Egyptisk Dukkah.

8. Spicy Nötter – Vi gör dessa hela vintern långa för att ha som aptitretare på fester eller om en granne släpper. Det hände inte till oss förrän att vi kunde paketera dem och skicka dem som gåvor! Vi gillar dessa Herbed Almonds, Rosemary-Coated Cashews, eller Sweet-Salty Cinnamon Almonds.

9. Buckeyes – Kakor har den olyckliga tendensen att smula under vägen, men inte dessa tryffel-esque jordnötssmör och choklad buckeyes! Prova dessa mjölk och honung jordnötssmörbollar för en icke-chokladversion. (Bild: Flickr medlem stevendepolo licensierad under Creative Commons)

10. Sylt och konserver – Dina vänner har förmodligen blivit ögon på dina krukar med jordgubbssylt i flera månader, bara hoppas att du ger dem lite. Och inte bara din sylt, men också din hemliga grillsås, dina pickles och alla dina andra läckra konserver!

Vilka andra hemlagade gåvor tänker du på att ge i år?

Relaterad: Förpackning hemlagad godis