Hjälp mig att hitta färgglada men god kvalitet kokkärl?

F: Jag är en ny lärare som bor på min egen plats i NYC. Jag försöker hitta en billig men bra kvalitet köksartiklar som kommer att ha de grundläggande förutsättningarna men behöver inte ta upp för mycket utrymme i mitt hem eller bränna genom mitt bankkonto.

Min preferens är en färgstark uppsättning, men det är mestadels bara en estetisk preferens. Men det verkar så svårt att hitta något som är färgstarkt och bra kvalitet. Har du några resurser eller förslag?

Skickat av Daniele

Redaktör: Daniele, det här är en vanlig fråga från våra läsare (kvalitet köksredskap till budgetpris). Här är några ställen som kan ha några bra idéer och förslag:

• Bra fråga: Vilken typ av köksredskap ska jag köpa?
• Hjälp mig att hitta en billig men högkvalitativ köksredskapsuppsättning?

Vi skulle förmodligen hålla med bara några bitar av högkvalitativt rostfritt stål köksredskap. En sautépanna, en kastrull och en stor kruka, till exempel.

Med färg, vad sägs om att komplettera din samling med en holländsk ugn och kanske en vintage Dansk Enameled Pan? Det finns faktiskt några färgade uppsättningar där ute, som den här från Rachael Ray, men vi har ingen erfarenhet av dess kvalitet eller livslängd.

Läsare, har du några bra tips för Daniele och hennes begär för färgglada köksredskap?

Nästa fråga?

Relaterad: Röd, Blå, Gul: Färgglada Vintage Rätter & Köksartiklar

(Bild: Bed Bath & Beyond)