Gör kanel Churro Chex Mix med bara 2 ingredienser

Den stekt, karamelliserad, kanel-socker godhet som är en churro är så lätt att falla för. Verkligen, vad är inte att gilla? Även det är roligt att få fingrarna klibbiga med den söta och kryddiga beläggningen. Toss Chex Mix med karamelsås och gott om kanel-socker och du får en upplevelse lika tillfredsställande och välsmakande.

(Bildkredit: Lauren Volo)

Först, gör (eller köp) din Chex Mix

Du behöver en stor mängd grundläggande Chex Mix till hands innan du kan gå och jazz upp. Lyckligtvis kan det inte vara lättare att sura ut lite, särskilt när du lutar på din långsamma spis. Kombinera bara Chex spannmål, pretzels, bagelflis och kakor med smält smör och kryddor. Låt blandningen laga mat på lågt i en långsam spis i några timmar tills det är torrt och smakligt och du har din klassiska Chex Mix.

Medan det är svårt att slå hemlagad Chex Mix, tveka inte att nå de köpta sakerna i en nypa. Att lägga till några ingredienser i en påse med Chex Mix är faktiskt det enklaste sättet att få det att smaka så mycket närmare skrapversionen.

Få receptet: Hur man gör Långkokare Chex Mix

Gör Churro Chex Mix

1. Från hemlagad: Följ receptet för långkokare Chex Mix, men släppa Worcestershire-såsen, kryddat salt, vitlökspulver och lökpulver och byt dem med 2 msk smält karamelsås, 1 tesked koshersalt och 1 msk kanel-socker. Du kan också byta bagelflis och crackers med smörkaka eller graham crackerbitar.

2. Från butiksköp: Börja med en påse med söt och salt poppad Chex Mix. Kasta det med en smörj smörsmör och en sked av kanelsocker. Lägg det i ett enda lager på ett bakplåt och baka vid 300 ° F i ca 15 minuter tills smöret har absorberat och blandningen är torr.

Chex Mix Upgrades

Den älskade partyblandningen är en klassiker av goda skäl, men det betyder inte att det inte kan bli jazzed upp. Det är faktiskt en tom skiffer för smakfulla tillägg och mix-ins. Denna serie visar dig hur lätt det är att göra Chex Mix – vare sig det är hemlagad eller lagrad – allt själv.