Glöm bröd: 5 Andra livsmedel du kan använda för att göra en smörgås

091.912-wrapshot.jpg Är en smörgås fortfarande en smörgås om de här läckra ingredienserna inte bokas med skivat bröd? Vi tar inte tid att debattera logistiken, men vi vet att det finns andra alternativ! Vill du se vad som finns på listan?

1. Tortillas: Ja, det här är inte en ny idé, men en lista måste börja någonstans, eller hur? Bli galen och kolla in smakfulla wraps eller till och med jätte som finns på olika etniska marknader!

2. Spring Roll Wrappers: Dessa papperstunna bitar är perfekta för att hålla i mer än vårrullar. Även jordnötssmör och gelé kanske inte är super fantastisk, ägg sallad och en pickle skulle vara läckra!

3. Sallad / Kale: Innan det var coolt att avstå från bunten, har jag förpackat någonting som sitter stillast upp i sallat. Kom bara ihåg att äta snabbt om du lägger till någonting varmt, som en burgare eller en bit krispig fisk!

4. Pounded Chicken / Turkey: Det finns inte tillräckligt med rätter som innebär att köttmallet används. Bust ut din aggression och pound ditt fjäderfä papper tunt. Koka upp det i en blixt och använd ditt protein för att hålla i alla andra varor!

5. Pita / Lavash: Även om båda dessa varor fortfarande är tekniskt bröd används de inte på vanligt sätt och vi räknar dem in. De kan vara ett bra sätt att klä upp en grundläggande eller traditionell måltid eller servera något nytt när det underhålls.

Vilka andra favorit sätt måste du förpacka de goda smörgåsredienserna förutom ditt vanliga gamla skivad bröd? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Relaterad: Hur man gör lätt hemlagad Pita bröd

(Bild: Flickr medlem Vegan Feast Catering licensierad för användning av Creative Commons)