Fryst Veggie Burger Taste Test: Vi hittade den bästa Veggie Burger för alla önskemål

Långt borta är det dags att bosätta sig för en eller två ensamalternativ i frysfacket när du behöver hämta en låda med veggie hamburgare. Dessa dagar verkar urvalet ständigt växa – med patties för alla slags preferenser och ätare.

Med det i åtanke höll vi ett officiellt smakprov för att hjälpa dig att hitta veggieburgern som bara är rätt för dig.

Taste Test Methodology

För detta test smakade vi ett flertal välkända nationella märken av frysta veggie burger patties som kan hittas vid de flesta livsmedelsbutiker över hela landet och online, inklusive både vegetabiliska patties och köttbyte patties.

Vi rådfrågade kollegor om deras vegetariska preferenser, liksom tillverkarens webbplatser och externa recensioner för att välja rekommendationer för varje kategori. Varje burger kokades på stovetoppen enligt förpackningsanvisningarna, även om man också kokades på grillen. Vid provsmakning betraktades faktorer som robusthet, konsistens, smak och värde.

(Bildkrediter: Kelli Foster | Kitchn)

Vilken typ av Veggie Burger är rätt för dig?

Är det den som är syltad med grönsaker? Det slag där bönor stjäl showen? Eller älskar du en köttfri burgare med en köttig konsistens? Kanske en som kan stå upp mot den intensiva flamma på grillen? Oavsett din veggie burger stil, det finns en patty där ute som bara är rätt för dig.

(Bildkrediter: Kelli Foster | Kitchn)

Veggie Burger som kan stå upp till grillen: Morningstar Farms Grillers

När du skjuter upp grillen och vill ha en köttfri patty som kan hålla sig själv mot den eldiga flammen, är det här burgeren för dig. Dessa superfasta patties är inte riktigt tjockaste i gänget, men vad de saknar i höjd de utgör i djup, rökig smak som påminner om en fräsch grillmatta. Bonus: Dessa hamburgare kommer i en återförslutbar påse.

  Lätt och skarpt: Kokkärlens toppskivor. Matlagning för ingenjörer

(Bildkrediter: Kelli Foster | Kitchn)

Veggie Burger med Meatiest Texture: Boca Burger

Om du hoppar över köttet, men vill ha en burgare med stor köttig konsistens och mycket protein, ge den här veggieburken ett försök. Dessa fasta, tandiga patties tar verkligen sitt A-spel i konsistensavdelningen tack vare soja som en huvudingrediens. Med en mild köttig smak (även om det inte räcker för att du misstänker dem för verkligt kött), gör dessa patties en solid inredning för sina biffiga motsvarigheter.

(Bildkrediter: Kelli Foster | Kitchn)

Veggie Burger Det är faktiskt fullt av Veggies: Dr. Praeger’s Kale Veggie Burgers

Med bitar av grönsaker kan du faktiskt se och smaka i varje bit, det här är den typ av patty som verkligen lever upp till titeln veggie burger. Bita efter bett, dessa patties erbjuder uppslag av kale, morötter, majs, courgetter och andra gård-stand favoriter. På grund av sin mjukare än genomsnittliga konsistens är Dr. Praegers hamburgare bäst förberedda på spishäll, ugn eller mikrovågsugn. Inte ett fan av kale? Prova Dr. Praegers California Veggie Burgers, som också tar med mycket grönsaker till bordet.

(Bildkrediter: Kelli Foster | Kitchn)

Veggie Burger Nästan någon kan äta: Hilarys världens bästa Veggie Burgers

Inte bara är dessa hamburgare vegan, men du kan också räkna med att de är fria från majs, gluten, nötter och soja. Så om du är orolig för matallergier eller kostbegränsningar är det här burgeren som nästan alla kan äta. Pattiesna, som till stor del består av hirs och quinoa, har en smak som påminner om en lätt och smörig majsbröd med hints av sötpotatis och gröna. Dessa är välstora och lagar bra.

  Vad är skillnaden mellan varm kakao och varm choklad?

(Bildkrediter: Kelli Foster | Kitchn)

Veggie Burger för Bean Lover: Motor 2 toskanska Kale White Bean Plant Burgers

Om du är ute efter en hamburgare som handlar om bönorna, så är det här pattiesna för att nå. Med vita bönor listade först på ingredienslistan, har denna burgare en mild smakprofil som påminner om den italienska soppan med samma namn. Medan dessa hamburgare kan kokas med hjälp av mikrovågsugn, ugn eller stovetop, ger den senare dem lite skarpa på utsidan som passar bra med bönans grädde.

Vad är ditt val? Har du en favorit fryst veggie burger vi borde försöka?