Du behöver dessa Philly Cheesesteak Sloppy Joes i ditt liv

(Bildkredit: Middag sedan Dessert)

När du kombinerar vissa livsmedel tillsammans blir de extra speciella, som taco pizza eller spaghetti och chili (vilket fortfarande är diskutabelt om du inte är från Ohio). I det här fallet pratar vi om Philly cheesesteak smörgåsar och slarviga Joes. Om du är som jag kommer du plötsligt att fråga dig själv: “Var har detta varit hela mitt liv, och varför har jag inte någon just nu?”

En måltid som fungerar både för vegetarianer och köttätare, detta recept kommer säkert att bli en häftklammer på din middagsrotation.

Receptet har fastnat över en halv miljon gånger, och av goda skäl. Det rymmer inte bara nostalgi som en slarvig Joe kan framkalla, utan ger också den komfort som kommer från en varm ostbelastad smörgås.

När de två är kombinerade kan du göra bort med en slarvig Joe sötrödsås (även om det fortfarande finns en smack av ketchup) och fokusera på den köttigare och ostigare smaken som kommer med en cheesesteak. Allvarligt är det en match gjord i himlen, och jag är så tacksam för en.

Detta recept kräver köttfärs, men om du vill göra det vegetarvänligt kan du använda ditt favoritköttskött alternativ. Oavsett vad du gör, skimp inte på Provolone – allt som smältost är det som gör det!

Mer Delicious Recept från Kitchn

  • Philly Cheesesteak Pasta Skillet
  • Weeknight Philly Cheesesteak smörgåsar
  • Hur man gör slarviga Joes i den långsamma kokaren
  • Joe Yonans Vegan Sloppy Joe

→ Få receptet: Philly Cheesesteak Sloppy Joes från middag och efterrätt