Det enklaste sättet att skära din pizza

(Bildkredit: Kelli Foster)

Sätt bort ditt pizzarulle. Tänk inte ens på att använda den jätte kockens kniv. Det finns ett annat köksredskap som är snabbare och bättre för att klippa en pizza: din köksskjuv!

Saxar att skära pizza? Inte ett klassiskt pizzahjul? Låter det lite överraskande eller otraditionellt? Jag ska erkänna att jag var ens skeptisk innan jag försökte detta för mig själv. Men ja, köksskjuvar är det enklaste sättet att skära pizza.

Saxar: Ett av de mest värdefulla köksredskapen.

Kökskjuvar är mer än bara saxar; De är ett av de mest undervärderade, värdefulla verktygen i ditt kök. Det finns så många uppgifter de kan hantera, och nu kan du lägga till snittpizza i listan över deras många användningsområden.

Det finns andra metoder för att skära pizza, men ingen är lika lätt eller rena. Även när det är minimalt, har sågningsrörelsen från att använda en kniv ett sätt att trycka smältosten och toppings runt, vanligtvis klumpa ihop dem. När det gäller pizza skivare, kanske har jag bara inte hittat den rätta (jag har gått igenom många), men jag kan aldrig få dem att rena hela vägen genom degen.

Köksskjuvar, å andra sidan, skar lätt och rent genom skorpan och över kakan och lämnar toppings och ost, precis där du placerat dem.

Har du någonsin försökt använda köksskjuvar för att skära pizza?

  Hemlagad Mac och Ost som smakar som Boxed?