Det bästa sättet att välja en vattenmelon

Det kommer inte officiellt att vara sommar förrän du har haft din första vattenmelon av säsongen. Chansen är dock att det har gått ungefär ett år sedan du har köpt din sista vattenmelon. Kommer du ihåg hur man väljer ut en bra? Gjorde du någonsin verkligen känna till?

Här är vad du behöver leta efter för att få plats för det perfekta picknickvärda provet.

Det finns en bestämd konst att plocka de allra bästa vattenmelonerna. Det handlar om att väga vattenmelonen mellan händerna, vrida den och ge den en fasthet thwap! på undersidan. Varför? En tung vattenmelon med en splotch på magen och ett ihåligt ljud betyder att den är full av juice och på toppen av dess mogna.

Lycklig för dig, köper vattenmeloner på en böndermarknad tar ut mycket av gissningen: Jordbrukare känner till sin verksamhet och kommer bara att skörda vattenmeloner till salu när de är riktigt mogna. När du är i tvivel, fråga bonden att välja en melon för dig. På en bondmarknad kan du också smaka på ett prov och känna dig säker på att vattenmelonen du tar hem kommer att smaka på samma sätt.

I mataffären är du mer sannolikt att vara ensam. Men inte helt ensam, för vi har några steg för att hjälpa dig att välja ut den bästa vattenmelonen.

Hur man väljer en vattenmelon i mataffären

  1. Ta upp det: Stor eller liten, vattenmelonen ska känna sig tung för sin storlek.
  2. Leta efter den gula fläcken: Vattenmeloner utvecklar en splotch där de vilar på marken. När denna splotch är krämig gul är den mogen.
  3. Ge det en trumma: Peka på vattenmelons underbeläggning. En mogen man har ett djupt ihåligt ljud. Undermåliga eller övermätta meloner kommer att bli tråkiga.

Använd den vattenmelonen!

  • Det smartaste sättet att skära en vattenmelon i bitformade bitar
  • Hur Grillar Vattenmelon
  • Vattenmelon S’mores
  • En 3-ingrediens kryddig vattenmelonsalat
  • Vattenmelonmimosor
  • Scoop din vattenmelon för sommarens enklaste Sundae
  • Choklad-Dipped Watermelon Wedges

Har du några andra tips för att välja den rypaste vattenmelonen från gänget?