Denna frosna mimosa är vad Brunch Dreams är gjorda av

(Bildkrediter: Foodness Gracious)

Hittills har du säkert hört talas om frosé eller frusen rosé – men har du hört talas om frozecco? I huvudsak en frusen mimosa med apelsinjuice, Prosecco och is, ett glas frozecco är det perfekta att servera vid brunch i helgen.

Om du vill sippa frozecco i helgen måste du få en start dagen innan för att tillåta Prosecco att frysa. Häll Prosecco enkelt i en 13×9-tums bakfat och lägg den i frysen över natten. Nästa dag, när du är redo för brunch, placera bitar av den frysta Prosecco i en mixer med apelsinjuice, isbitar, socker och apelsinjuice.

Medan författaren föreslår att du använder fräschpressad apelsinjuice, vilket säkert är en fin touch, var god och använd den här, om det är lättare för dig. Se bara till att det inte finns något tillsatt socker i saften, eftersom det redan finns socker i receptet och det kommer att göra drycken helt för söt.

Efter blandning på hög tills mjuk, häll frozecco i enskilda glasögon och garnera med färsk mynta. Dina gäster kommer att älska denna frostiga twist på en mimosa – speciellt medan de varma sommardagen fortfarande är här!

Få receptet: Fryst Orange Prosecco – Frozecco från Foodness Gracious

  Recept: Citron Verbena Enkel sirap