Den viktigaste tipsen för stor grillad majs

Om du skjuter upp grillen för att laga majs på coben i sommar, är du ute efter en god behandling. Men innan du börjar, finns det en sak du bör göra först som kommer att belöna dig med ännu bättre smakande majs.

Brine din majs före grillning

Innan du går till grillen, salta först majsen på coben först. Vad du får är supermyra öron, så smakfulla och välskötta från briningblandningen som suger in i sprickor och sprickor mellan varje kärna.

Mallen för en standardlösningslösning är enkel.

1 liter vatten + 1/4 kopp salt

Detta räcker för cirka fyra till sex öron av majs. Tillsätt vattnet till en stor kruka eller djup bakfat, rör sedan in saltet tills det oftast är upplöst. Fortsätt och tillsätt några aromatiska ämnen till saltlake medan du är på den. Stenanis, kumminfrön, citronskal, ingefära, citrongräs, svarta pepparkornar eller knäckta vitlöksklyftor kommer alla att ge extra smakupplevelse..

Men innan du lägger till majsen måste du ta itu med skalen. Du kan skaka majsen helt eller helt enkelt skalla skalen helt tillbaka utan att ta bort dem. Den här delen är upp till dig.

Lära sig hur: Hur Grillar Korn på Cob

Timing är allt

Förmodligen är det viktigaste att komma ihåg när brinnande majs på cob är att titta på klockan eller ställa in en timer. Blöt ugnsartade öron av majs i saltlösningen i 30 till 60 minuter och inte mer.

Det här är bara tillräckligt med tid för saltlösningen att göra skillnad. Var noga med att undvika att lämna majsen i saltlake för länge. Snarare än att plumpa upp kärnorna och ömma majsen, händer det motsatta, och kärnorna kan bli torra och tuffa. Kom bara ihåg att hålla brining under en timme, och du är ute efter en riktig behandling.

Har du någonsin bränt din majs före grillning eller rostning?