De bästa framåt middagarna 2017

För alla som har ett upptagen schema – som vi får se det, är vi alla – framåtriktade måltider känns som en total frälsare. Med lite prep kan du känna dig bra att gå i dörren i slutet av en lång dag med att veta att middagen är prepped, kokt och bara behöver värmas upp. Och då finns det recept som smakar ännu bättre på andra eller tredje dagen efter smakerna har haft chans att verkligen mäta.

Från chili och burrito skålar, för att ta ut inspirerade måltider och grytor, var dessa recept de bästa framåtriktade måltiderna år 2017.

1. Hur man gör Långkokare Fajitas

Lägg till dessa hands-off kyckling fajitas till din Sunday meal prep, och du har ett ben upp på måndag kväll middag. Vilket sätt att börja veckan!

(Bildkredit: Guy Ambrosino)

2. Vegan Slow Cooker Chickpea Tikka Masala

Med lite arbete på framsidan, lagar denna vegans tikka masala hela dagen medan du jobbar, och belönar dig med en god måltid bättre än takeout. Det gör mycket, vilket innebär att du också har lunch räknat ut för ett par dagar.

(Bildkrediter: Maria Siriano)

3. Slow Cooker Vegan Lentil Chili

Linser är den perfekta kandidaten för en köttfri chili. De lagar jordig och köttig, och det behövs ingen brunning eller förkokning.

(Bildkredit: Lauren Volo)

4. Enkel Blomkål Ris Burrito Skålar

Om du börjar med ett helt huvud blomkål, börja med att rissa och till och med laga mat, tillsammans med bönorna och majsen, en dag i förväg. När middagen rullar runt, är allt som finns kvar att värma upp och gräva i.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

5. Tex-Mex Quinoa-sallad

Denna sallad är ännu bättre när den görs i förväg, och de färska, smarta smakerna av dressingen har gott om tid att arbeta sig in i quinoa och grönsaker.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

6. Kaka-och Veggiehackad sallad

Lägg till denna sallad till din nästa söndagsmiddagsberedning. Vinaigretten kommer lätt att hålla i en vecka, och du kan räkna med att de hackade grönsakerna blir friska i flera dagar.

(Bildkrediter: Ghazalle Badiozamani)

7. Dill Pickle Chicken

Om du gör en vana med att spara kvarvarande picklesjuice, bra för dig! Om inte, är dessa kycklinglår alla övertygande du behöver. Brined i leftover juice, de är infused med en ljus och tangy, lätt kryddad arom som är helt oemotståndlig.

(Bildkrediter: Maria Siriano)

8. The Best Pesto Chicken Salad

Om du kämpar med lunchprep, vill du få det här receptet på din radar. Det kommer att hålla i flera dagar i kylskåpet, så lägg till det på din söndagsmatberedning rutin och bommen – du har lunch för veckan.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

9. Slow Cooker Honey Teriyaki Chicken

Eftersom det här receptet har möjlighet att laga mat på bara en timme eller två (super snabbt för långsam spis!), Gillar jag att göra det en dag framåt, sedan värma upp den och koka upp en kruka med ris följande natt.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

10. Blomkål Mac och ost

Här är en att hålla på sidorna för de nätterna du vet att du inte kommer att ha tid för middagspreparatet. Det hela kan göras i förväg, stashed i kylskåpet, sedan poppade i ugnen strax före middagen.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

11. Slow Cooker Pork and Cider Stew

Jag trodde inte att denna smakliga söta gryta kunde bli bättre – då smakade jag rester. Nästa gång jag lagar det, planerar jag att göra det en dag i förväg så smakerna har ännu mer tid att blanda ihop.