De 5 produkter som jag alltid köper från Aldi

Aldi är känt för en massa saker. För att nämna några: god choklad och kaffe, låga priser, och dess anständigt producera urval (både ekologiskt och konventionellt). Jag befinner mig där en gång i veckan – hälften för att jag vill kolla på sina mellanmål (chili-lime cashewnycklar!) Och hälften för att jag behöver lägga upp på butikens superbilliga frukter och grönsaker.

Medan min inköpslista för min vanliga mataffär tenderar att förändras från resa till resa finns det fem frukter och grönsaker som jag nästan alltid får under en Aldi-körning. Priserna kan inte slå och kvaliteten är legit.

Här är vad jag får.

1. Baby morötter, $ 0.99 för 16 uns

De konventionellt odlade morötterna är konsekvent 99 cent vid min lokala Aldi, medan de bara är så låga i min vanliga mataffär om det råkar vara en försäljning. Jag gillar att dyka morötter i lite ranch dressing eller jordnötssmör (slå inte det tills du har provat det!) För ett dagligt mellanmål, så föredrar jag att spara när jag kan.

(Bildkredit: Kelli Foster)

2. Avokado, $ 3,99 för fyra

Det är sällsynt att jag kan hitta avokado på en annan mataffär för mindre än en dollar vardera. Aldi säljer påsar med fyra organiska (!!!) avokado för 3,99 USD. Inte bara är priset rätt, men jag finner också att fyra är det perfekta antalet avokadoer. (Versus, säg en bulkpåse från en lagerbutik med fem eller fler avokadoer, varav några går dåligt innan jag kan äta dem alla.) Jag börjar med den mjukaste och när jag kommer till den sista, senare i veckan är den redo att äta.

Relaterad: Vi jämförde producera priser på Costco, Trader Joe, Aldi och Whole Foods – Här är vad vi lärde oss

3. Knapp svampar, 1,29 dollar för åtta ounces

Många säger att knappsvampar är tråkiga, men jag har nyligen övertygat min man om att börja äta dem. Just nu älskar vi dem sauterade och rördes i pasta, eller bara skivats upp i en sallad. Och de är mer än två dollar billigare per pund hos Aldi jämfört med min andra lokala mataffär!

(Bildkredit: Lisa Freedman)

4. Bananer, $ 0.44 per pund

Jag vet att alla älskar att prata om bananer på Trader Joe’s (de är 19 cent per var), men de är faktiskt billigare hos Aldi. En av våra författare gjorde matte och det kommer ut till cirka $ 0,57 per pund hos Trader Joe’s och det är bara $ 0.44 per pund hos Aldi.

(Bildkredit: Lauren Volo)

5. Citroner, $ 3,19 för två pund

Vi går igenom en hel del citroner i mitt hus. Jag klämmer citron kilar över rostade grönsaker och skålar av råa grönsaker (aka sallader). Jag lägger skivor till vatten. Och jag rengör med dem. Så en två-pund väska blir uppe i praktiskt taget ingen tid.

Relaterad: Alla saker du kan göra (och ren!) Med citroner

Hur är det med dig? Finns det några produkter du alltid hämtar hos Aldi?