De 3 bästa märkena av glutenfritt smörgåsbröd du kan köpa i frysfacket

Det finns mycket att säga för att kunna släppa mat mellan två skivor bröd och kalla det en måltid. Om du har gått glutenfri, är det dock inte så enkelt att ta den här grepp-och-gå-bekvämligheten. Medan det finns många glutenfria smörgåsbröd där ute, kan många av dem vara torra, smuliga smörgåsar.

Det är inte att säga att det inte finns några alternativ som ligger ganska nära den verkliga saken. Här är våra val för de tre bästa nationella tillgängliga varumärkena som framgångsrikt kan tillgodose dina smörgåsökningar.

Notera: Även om några av dessa märken har bröd i bageriet eller brödgången, säljs de mestadels i frysfacket.

(Bildkrediter: Joe Lingeman | Kitchn)

Canyon Bakehouse

Glutenfria experter, inklusive Runner’s World, Glutenfri Forever, och Ekologisk spa tidningar, älskar den mjuka, men hjärtliga konsistensen av 7-kornbrödet. Men det är inte allt. Cinnamon Raisin Bread är toast-lovers dröm och bagels toppens lista, från Delight Gluten-Free tidningen till Glutenfri och mer tidskrift. (Vem visste också var så många tidningar dedikerade till glutenfri livsstil?)

  • Köp Canyon Bakehouse på Amazon

(Bildkrediter: Joe Lingeman | Kitchn)

Udi s

Udi är allestädes närvarande och med god anledning. Vi älskar företagets Multigrain-bröd. Det vita smörgåsbrödet är toppvalet på Saveur. Glutenfria bloggare runt om i världen bidrar också till bolagets baguetter och rullar. Och Whole Foods tilldelades varumärket 2017 Natural Choice Award för Känslig Diet Foods. Det är uppenbart att det här är en misslyckad publik-pleaser.

  • Köp Udi på Amazon

(Bildkrediter: Joe Lingeman | Kitchn)

Schär

Det här kan tyckas nytt för dig, men det är en av de äldsta glutenfria bagerierna i branschen och en europeisk häftklammer. Schär började i Italien 1981. Därifrån flyttade den till Storbritannien, Tyskland och slutligen staterna, och öppnade sin amerikanska produktionsanläggning under 2012. Multigrain och Classic White rankas konsekvent i de fem bästa glutenfria brödsmakttesterna , inklusive Gluten Free Buyers Guide.

  • Köp Schär på Amazon

Har du ett favoritglutenfritt smörgåsbröd? Berätta för oss om det är listat här eller inte!