De 10 sakerna jag alltid köper från Trader Joe’s till Breakfast

Jag kommer vara den första att erkänna att Trader Joe’s spannmålspassage är toppklassig, men det skrapar bara ytan på vad min favoritmatare levererar i frukostavdelningen. Oavsett om du vill börja dagen med en måltid som är söt eller salig, varm eller kall, eller om du har tid att laga mat på morgonen eller din rutin kräver en lös lösning, hittar du något i gångarna som är precis rätt för dig.

För att hjälpa dig att hitta frukost inspiration, här är de 10 frukost matvaror som jag alltid lägger till i min kundvagn på Trader Joe’s.

1. Kall Brew Coffee Concentrate, $ 8 för 32 ounces

Men först, kaffe. I det här fallet pratar vi om iced. Det är säkert lätt att göra kallt brygga hemma, men det här är en gång jag är glad att välja bekvämlighet. En kanna är tillräckligt för att hålla mig eldad med is kaffe under nästan två veckor och är mycket billigare än att gå till en kafé varje dag.

2. Grekisk yoghurt, $ 1,50 för 8 ounces

Jag har provat många grekiska yoghurtar och Trader Joe har fortfarande den bästa platsen som min favorit. Från nonfat sorten hela vägen till hela mjölkversionen är det super krämig, inte för torr, har precis rätt mängd tang. Plus, till toppen av det, det kommer med en relativt låg prislapp.

3. Almond Butter Granola, $ 3,50 för 12 ounces

Detta är frukostklammern som gifter mig med min kärlek till crunchy granola med min kärlek till krämigt mandelsmör. Bäst av allt, det kommer i tjocka kluster av nutty rostade havre, vilket gör det super lätt att munching på språng eller äta vid mitt skrivbord.

4. Frysta rostad potatis med peppar och lök, $ 3 för 24 uns

Denna väska med potatis är en av mina favoritkoder för bekvämlighet och mångsidighet. Koka upp dem som en snabb frukost potatisuppe, eller lägg den med ett stekt ägg för att göra det till en måltid. Du kan också lägga till potatis direkt från frysen till makings för en traditionell frukost gryta eller en slow-cooker version.

Bli inspirerad: Bacon, potatis och ägg frukost gryta

17 Favorit Trader Joe’s produkter som våra läsare älskar

(Bildkrediter: Tro Durand)

5. Frysta Choklad Croissanter, 4 $ för fyra

På morgonen vill du ha en frukost som är helt övergiven, frysta chokladkrissanger slog märket varje gång. Extra bonuspoäng för bekvämlighetsfaktorn också. Detta är ett objekt som alltid stashes i frysen.

6. Fig Butter

Om, som jag, du har en sak för sylt, kommer TJs fikonsmör att slå dina strumpor av. Den är superspridbar och laddad med färsk fikonig smak. Lägg till en dollop eller svep till de vanliga misstänkta som rostat bröd, våfflor, havregryn och yoghurtparfaits, eller använd den som en oväntad söt efterbehandling för smarta frukostmackor.

7. Grainless Granola

Om granola har en speciell plats i ditt hjärta, men du undviker korn, oroa dig inte – Trader Joe har din rygg. Deras kornfria granola är fylld med nötter, frön och torkad frukt, vilket kan låta en väldigt mycket som spårblandning, men det är definitivt annorlunda. Ät det med mjölk eller yoghurt, precis som du skulle traditionella granola.

(Bildkredit: Trader Joe’s)

8. Unsweetet Organic Açaí Purée-paket, 4,50 dollar för fyra, 3,52-uns paket

Säg adjö till de $ 10 açaí skålarna du har splurging på och låt Trader Joe hjälpa dig att göra dem hemma. Detta är ett annat exempel på god mat till ett riktigt bra pris. Varje paket har fyra paket med enstaka betalningar med en prislapp under $ 5. För en post-workout frukost som alltid träffar platsen, älskar jag att blanda ett paket med frusen frukt och kokosnötvatten för en hemlagad smoothieskål.

Läs mer: Min nya favoritsäljare Joe’s produkt gör frukost enklare

7 Frysta frukostsmörgåsar (och Burritos) Värt att köpa

(Bildkredit: Christine Han)

9. Fryst frukost Burritos

För de morgnarna har du inte tid att göra en frukostburrito från början, det här är en bra go-to-lösning. Fylld med ägg, potatis, kalkonbacon och ost, det här är frukostburrito som fyller dig och håller dig hela morgonen.

Läs mer: 7 Frysta frukostsmörgåsar (och Burritos) Värt att köpa

10. Traditionell Carnitas

Om frukost tacos och burritos eller köttfyllda frukost grytor har en vanlig plats i din måltidsplan, är detta anbud, strimlad fläsk en sak att hålla sig till hands. Det lägger till en välkommen dos av protein till frukost och är ett roligt sätt att ändra saker från den vanliga bacon- och korvrutinen.