Cocktail Recept: Fryst Gin & Tonic

(Bildkrediter: Maureen Petrosky)

När det gäller cocktails, betyder “frusen” inte nödvändigtvis att “frilly”. Faktum är att en hot spot i Mellanvästern har en meny med high-end rockstar-cocktails som serveras frusen. Inspirerad av värmen och i en skål till den 4 juli, bestämde vi oss för att följa efter och ta gin och tonic, den mest sublima sommartiden, till den frusna sidan av cocktails.

Jag tog några tips från proffsen, Kansas Citys Snow & Co., Artful Frozen Cocktails för den här, där platsen är packad även när det är kallt ute. Jag fann att deras nyckel är att använda alla de bästa ingredienserna du kan hitta, inklusive avancerade spritdrycker, och att använda färska juicer när det är möjligt.

När det gäller frysning rekommenderar de antingen att använda din glassmaskin eller helt enkelt förbereda dryckerna granitastilen. Jerry Nevins, ägare till Snow & Co., säger: “Vi gillar att allt fryser ihop. De flesta håller sina andar vid rumstemperatur, så det smälter isen snabbare. Vanligtvis slår du upp spritet och har en massa icke-boozig is kvar. Det är inte alltid fallet … men det är vanligtvis hur vi känner för blandade drycker. ”

(Bildkrediter: Maureen Petrosky)

I en nypa, som en happy hour måste du dra av på 10 minuter, kan din mixer vara din backup. Jag hittade också att dessa frusna G & T s varar inte länge när du började sippa, så att det inte var ett problem när jag slog ihop min blenderbatch. Men om du vill ha en riktigt fryst nypa, här är skopan:

Ice Machine Machine Method: Detta resulterar i en snygg scoopable, isemulsion av en frusen Gin & Tonic – perfekt för att sippra vid poolen. Eftersom du ser att den här kolumnen handlar om 10-minuters Happy Hour, måste du veta att den här metoden tar mer som 20-25 minuter. Du måste också komma ihåg att sätta skålen på din glassmaskin i frysen natten innan.

För denna metod repla de 2 kopparna is med 1 3/4 koppar vatten och tillsätt 1/4 kopp enkel sirap. Kombinera alla ingredienser och churn i ca 20 minuter eller enligt din ismaskinens instruktioner. Skruva i glasögon och garnera med en ny limkil.

Granita Style: För denna metod, Byt isen med 1 1/2 koppar vatten. Du slutar med en drink konsistensen av rakad is. I en frysbox säker, kombinera alla ingredienserna och rör om att kombinera. Placera i frysen och kontrollera efter en halvtimme. Rör om och sätt i frysen. Fortsätt omröring var 20: e minut tills ingredienserna har blivit isiga. Håll i frysen tills den är klar att servera. Återigen måste den här metoden ske natten innan du vill servera denna cocktail. Skrapa isen i glas och garnera med lime.

Fryst Gin & Tonic

Serverar 4

 • 1 kopp

  gin, som Hendrick’s Gin

 • 1/4 kopp

  färskpressad limejuice

 • 3 koppar

  toniskt vatten (helst en artisan tonic som Q Tonic eller Feber Tree, eller hemlagad om du har det)

 • 2 koppar

  is

 • Lime kil eller hjul för garnering

Kombinera gin, limejuice, tonic och is i en mixer. Blanda tills jämnt kombinerad och konsistensen av en milkshake. Skruva i glas och garnera med lime.