Bra produkt: Zojirushi Herr Bento Stainless Lunchburk

Vi älskar bruntpåse vår lunch; inte bara är det mer ekonomiskt och bättre för våra midjelinjer, men det är också ett bra sätt att bli av med nattens rester. En av våra favorit vuxna lunchlådor är Zojirushi Mr. Bento® rostfri lunchburk.

Mr Bento levereras med fyra inre behållare i olika storlekar, en spork med plastlock och en dragkedja med dragkedja. Delstorlekarna är precis rätt, behållarna är mikrovågsugniga, och det inre av lunchburken är kallt i flera timmar. Plus, det är lättviktigt och levereras med ett svart väska som slänger över axeln.

Det är mycket roligt att bli kreativ med behållarna. Ibland fyller vi dem med föregående nattrester, och andra gånger lägger vi till färskhakad frukt, hummus och grönsaksskivor eller rostade tomater med räkor och feta. Vi har även gjort traditionella japanska bento luncher med ris och tsukemono.

Mr. Bento verkar ha plockat upp många fans, dömande från Bento-gruppen på Flickr och en Mr Bento LiveJournal-grupp där medlemmar diskuterar olika bento-kombinationer och delar bilder av sina bento-luncher.

(Bild av Zojirushi)