Avokado via mail! California Avocados Direct levererar

Om du är en avokado älskare-eller du vet en vars födelsedag kommer upp-en låda med dessa humpiga gröna frukter som sitter på din tröskel låter som himlen, eller hur? Ett företag i Kalifornien har startat ett postorderföretag i ett försök att bekämpa konkurrensen och höga vattenpriser som hotar familjen gården. Vi fick chansen att prova varorna.

Holtz-familjen har odlat avokado i decennier, och i januari började de skicka färskplockade avokado direkt till konsumenterna. Det är roligt; Vi vet massor av gårdar (för att inte tala om företag som Harry & David) som levererar citrus och andra frukter. Varför inte avokado? Vi skulle hellre få dem än en massa päron någon dag.

Avokadoerna skickas samma dag som de plockas och är inbädda i halm med lite värmepaket (som en handvarmer som du använder när du skidar), som vi antar håller avokadoerna frusna under vintermånaderna eller annars hjälper dem att börja mogna? Det finns ett häfte inuti som berättar hur lång tid din avokado ska ta för att mogna, plus tips om lagring av dem. Vi älskade råd om frysande avokado kött; Det verkar tydligen som en charm, som vi aldrig visste.

Som vi förväntade oss är nackdelen priset. Presentförpackningar börjar vid $ 35,95 för sex. I priset ingår leverans, vilket vanligen är den stora kostnaden med matleverans, men det är fortfarande nästan $ 6 per avokado. Organiska avokadoer på hela maten kostar ungefär 3 dollar. Det är smärtsamt nog för oss.

Utbetalningen? Kvalitet och storlek. Varje gång kommer vi att skära upp en avokado från affären, bara för att hitta fläckig, mjölkad kött – ett sådant slöseri. Familjen Holtz lägger in en video på deras hemsida som diskuterar hur de garanterar att deras avokado kommer att komma oskadd och vacker. Vi är helt överens våra var stora och vackra. Om vi ​​betalade med pundet, skulle dessa killar antagligen kosta $ 6 en bit i affären.

Kolla in dem: California Avocados Direct

En annan sak att tänka på: Det tog våra avokadoer nästan en vecka att fullfodra, vilket var bra, och vi planerade måltider i enlighet med detta. Men när de mognas ripas de alla. Vi hade åtta avokadoer som behövdes ätas ganska snabbt, medan när vi köper dem i affären köper vi vad vi behöver rätt så vi slösar inte några. Vi behöver definitivt frysa några av dessa.

Sammantaget skulle vi rekommendera dessa som en spektakulär present och ett sätt att stödja en gård i USA (speciellt för oss i nordöstra med inga lokala avokadoodlare). Men som en regelbunden njutning är de lite dyra.

Relaterad: Det bästa sättet att hålla klippa avokado fräscha!

Apartment Therapy Media gör sitt yttersta för att testa och granska produkter på ett rättvist och öppet sätt. Synpunkterna som uttrycks i denna recension är personliga synpunkter från granskaren och den här produktrecensionen sponsrades inte eller betalades på något sätt av tillverkaren eller en agent som arbetade på deras vägnar.

(Bilder: Elizabeth Passarella)