7 Pitcher Cocktails Perfekt för påskbrunch

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

Jag är någon som tror att brunch inte är brunch utan en mimosa, så när det gäller att organisera en festlig brunch för påsken kommer det definitivt att bli en cocktail på mitt bord. Pitcher drycker är den bästa vägen att gå när du tjänar en folkmassa, och påsken tror jag att de borde vara extra färskt och säsongsbetonat, eftersom semestern också är en fest på vårens tidiga dagar. Här är sju kockcocktails som passar räkningen.

(Bildkredit: Casey Barber)

1. Jordgubbe Mojito Pitcher

För vissa på västkusten och i söder kan jordgubbar från färsk jordbrukare komma fram till och med påsk, vilket innebär att de ska fira i en cocktail. För resten av oss måste livsmedelsbutiker jordgubbar göra. Oavsett resultatet blir en ljus, färsk cocktail som smakar som våren, oavsett om det faktiskt anlänt eller inte.

(Bildkrediter: Tro Durand)

2. Frukost Sangria

Denna färgstarka sangria är en rolig twist på den vanliga mimosaen. Citrusfrukterna släpper ut sin sötma i apelsinluten och Prosecco, och hela saken fylls på med mousserande vatten med grapefruktsmakande.

(Bildkrediter: Maureen Petrosky)

3. Jordgubb & Limoncello Rosé Sangria

Medan detta recept kräver rosé Champagne, kan du absolut ersätta det med ett annat mousserande rosévin för att hålla kostnaderna nere.

(Bildkrediter: Tro Durand)

4. Blod Orange Mimosa Pitcher Cocktail

Blodapelsäsongen slingrar ner, så det är klokt att njuta av rubintonad citrus medan du fortfarande kan. Här tar det plats för vanliga apelsiner att göra en show-stop twist på brunchens favorit.

(Bildkredit: Casey Barber)

5. Fizzy Citrus & Beer Pitcher Cocktail

Denna kannskocktail kombinerar hårdcider och fruktig lambisk öl med blommiga Meyer citroner. Resultatet är något så lätt och mjukt, du kan lätt sippa på det hela eftermiddagen.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

6. Gurka och Tonic Pitcher Cocktail

Ta en klassisk gin och tonic, lägg till massor av muddrade färska gurkor till den, bygga den i en kruka och du har en festlig dryck som passar för en påskbrunch på en varm vårdag.

(Bildkrediter: Apartment Therapy)

7. Grapefruktmimosor för en folkmassa

Denna kannskocktail är lika enkelt som det blir: Kombinera grapefruktsaft och mousserande vin och njut av. Det är värt att söka god grapefruktjuice här för att verkligen göra denna dryck speciell.