5 speciella chilipulver du kan köpa på Amazon

5-ingrediens Chili

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

En stor kruka med chili skulle vara inget utan chili-pulver. Kryddsblandningen är en all-in-one källa av smak, vilket ger värmen av chili tillsammans med aromämnen av ingredienser som vitlök och kummin. Eftersom det är en blandning av kryddor skapas dock inga två lika och de innehåller alla olika mängder av detta och det där.

Vi scoured Amazon för att se vilken typ av chili pulver spel de tar – som alltid, de ger en stark en. Här är fem unika blandningar som är värda att försöka i din nästa pot chili.

1. Bourbon Barrel Foods Bourbon rökt Chili Powder, $ 10.93

Smoke chili pulver i Woodford Reserve Bourbon fat och du vet att du är in för något helt unikt. De rökiga, nutty noterna som förbättrar denna kryddblandning ger din chili till en helt ny nivå. Det är särskilt bra i vegetarisk och vegansk chili, eftersom det ger en nästan köttig djup i potten.

2. Spice Islands Gourmet Blandar Chili Powder, $ 15.99

Detta är ett mildt chilipulver som får extra höga betyg på Amazon för sin smidiga, distinkt smak. Om du letar efter en super hög kvalitet, tidlös blandning är det här.

Chorizo ​​Chicken Chili

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

3. Watkins Gourmet Chili Powder, $ 17.49

En gourmetblandning av chili, kummin, vitlök och allt annat packas i en supergåva-värdig tenn som skriker värdinna gåva. Det är bara kryddigt nog och har en räcka av rökighet till den.

4. Frontier Fiesta Chili Powder, $ 8.81

Vad som gör att detta chilipulver sticker ut från resten är “fiesta” inuti. Den har de vanliga contendersna som chili och vitlök, men det innehåller också kryddnejlika och allspice till blandningen (två kryddor som sällan ses i de flesta blandningar). Detta lägger till söta, skarpa uppvärmningsnoter som låter dem gräva i din chili och undrar vad den hemliga ingrediensen är.

5. Morton & Bassett All Natural Chili Powder, $ 8.67

Om en saltfri blandning är din sylt är det här för dig. Det har en fin mängd värme åt det tack vare tillsatsen av cayennepeppar, men eftersom den också innehåller saker som persilja och oregano, känns den välbalanserad och super mångsidig.

Har du ett specialpolis chili-pulver som vi behöver veta om?