5 sätt att göra S’mores inomhus

S’mores är en lägereld klassiker, men vad gör du när trängsel träffar och vädret inte samarbetar eller det finns inget lägereld (eller eldstaden eller grillen)? Du improviserar. Här är fem enkla sätt att få din s’more fixa inomhus denna sommar.

1. Gör dem över kaminen.

Låt oss börja med det uppenbara. Om du har en gasspis, har du en flamma. Så om du vill ha din s’more i sin mest traditionella form, var inte rädd att använda ugnen. Stick den marshmallow spettaren över en gas eller elektrisk spis och låtsas som att du sitter vid elden.

Få recepten 12 Creative S’mores för en fest

2. Vrid dem till en porslin dessert.

Slather Nutella i en stekpanna, toppa den med marshmallows, håll den under köttet, och du har en folkmassig värdig behandling. Allt som behövs är Graham Crackers att gräva in i den snygga röra.

Få receptet Nutella Skillet S’mores

S’mores Brownies

(Bildkredit: Kelli Foster)

3. Baka dem i brownies.

Sandwich fudgy brownies mellan en graham cracker crumb skorpe och broiled marshmallows och du kan bara aldrig se tillbaka. Förvänta dig att äta hela pan.

Få receptet S’mores Brownies

S’mores Pudding Icebox Cake

(Bildkrediter: Stacy Newgent)

4. Laga dem i en isboxkaka.

Vänd s’mores till en riktig gaffel-och-tallrik sorts dessert med denna iskaka tårta. Lager av grahamkakor, chokladpudding, rostade marshmallows och marshmallow creme gör för en otrolig behandling som är svår att slå.

Få receptet S’mores Pudding Icebox Cake

Vattenmelon S’mores

(Bildkrediter: Maria Siriano)

5. Hoppa över värmen helt för en mer uppfriskande s’more.

Om det är för varmt, att ens tänka på smältande marshmallows (eller kanske till och med choklad!) Hoppa över ugnen eller ugnen helt och gör en uppfriskande vridning med plattor vattenmelon och krämig Cool Whip i stället för marshmallows eller lime ost i stället för choklad.

Få ett recept

  • Vattenmelon S’mores
  • Key Lime Pie S’mores

Har du några andra favorithackar för s’mores inomhus?