5 sätt att äta färsk korn till frukost

Blandad svamp äggbager

(Bildkrediter: Megan Gordon)

Färsk majs kan vara en av de bästa sakerna om sommaren. Vi tar alla de heta nätterna, solbränna och svettiga pendlar bara så länge vi får gott om färsk majs – antingen på eller utan cob.

Vi är fasta övertygade om att majs kan avnjutas för varje måltid av dagen – inklusive frukost. Så här är fem goda sätt att börja din dag som inkluderar vår favoritkärna.

(Bildkrediter: Megan Gordon)

1. Southwest Quinoa Breakfast Bowl

Himlen är gränsen när du tänker på vad som ska inkluderas i denna frukostskål, men på sommaren tycker vi att ny majs är en måste-ha ingrediens.

(Bildkredit: Nick Evans)

2. Jalape

ñ

o Cheddar Corn Muffins

Uppgradera detta recept genom att lägga till färsk majs rakade av coben till smeten innan du baka muffinsna. Det lägger till just rätt mängd textur och sötmajs smak.

(Bildkredit: Kelli Foster)

3. Råna ägg med färsk majs, getost och tomater

Det enklaste sättet att njuta av färsk majs vid frukostbordet är att kasta några i din äggröra. När du har försökt det här receptet kommer vi att satsa på att du säger “Varför tänkte jag inte på det?”

(Bildkredit: Kimberley Hasselbrink)

4. Crustless Quiche med sommargrönsaker

Lägg till vad som helst som du har till hands på detta recept. Corn gör ett bra tillägg, tillsammans med zucchini, tomater, lök och mycket mer.

(Bildkrediter: Megan Gordon)

5. Blandad svamp äggbager

Svampen kan vara stjärnan i äggskålen, men att lägga i en handfull eller två färsk majs kommer säkert att ge svamparna en springa för sina pengar.

Hur tycker du om söt majs till frukost?