5 saker du inte visste om Costcos fria prov

Costcos kostnadsfria provsituation är legendarisk (läs: De 4 bästa livsmedelsbutikerna för gratisprover). Människor skämtar på sociala medier om hur de går till varuhuset bara för gratis lunch. Trots att de inte skojar verkligen, är de? Du kan fylla på bitar av glaserad lax, skedar av yoghurt, kvadrater av frusen pizza och så mycket mer.

Du visste det dock (igen, legendariska fria prover). Så här är fem andra saker om Costcos gratisprover som du förmodligen inte visste.

1. Proverna ges vanligen av personer som inte faktiskt arbetar på Costco.

Do not bother att fråga killen ger ut prover av Annies Cheddar Bunnies där du kan hitta senap eftersom han förmodligen inte arbetar där. De som lämnar proverna är ofta anställda av ett företag som heter Club Demonstration Services. (Du kan se samma ansikten som ger ut mat om och om igen, men det beror på att de är tilldelade den butiken.) Andra gånger, som om du får små koppar fyllda med smoothie-spetsar i Vitamix, kan personen Var en rep från tillverkaren.

Ett inlägg som delas av Costco (@costco) på

2. Det finns ingen gräns för hur många prov du kan ta.

Vill du ha sekunder? Tredjedelar? Ge järnet. (Bara le, säg tack och om det finns en försäljningslek, ta dig tid att lyssna på det!) Det finns tekniskt ingen gräns för hur många prov du kan prova – även från samma bord. En Redditor, en “provkille på Costco,” sa en gång: “Det finns en dam som kommer in varje dag och fyller hennes väska full av prover. Hon brukar snabba hela facket, ingen kan stoppa henne!”

3. Det är en bra tid att gå.

Du hittar det största urvalet av prover på lördagar och söndagar, men det är också när butiken är mest trafikerad och du måste nog vänta på några prover. “Om du vill ha obegränsade mängder av prover och inga rader, gå på måndag eller tisdag, men det finns färre att välja mellan”, säger samma Redditor. “På helgerna går du runt 1 eller 2 eftersom alla skift är ute vid den tiden. Om du inte känner att du har ätit en hel måltid genom provtagning, gör du inte rätt.”

4. Det är allt superhygieniskt.

Enligt en annan Redditor: “Vi har irriterande stränga hygienpolicyer. All utrustning är sanitiserad innan vi använder den, vi byter våra handskar var femte minut och varje gång en medlem berör något de inte ska, slänger vi det bort eller byt ut det för något rent. ”

5. Proverna får verkligen folk att köpa produkten.

Självklart finns det en anledning till dessa prover (förutom att göra kunderna glada): De ökar verkligen försäljningen av produkten. Enligt en artikel i 2014 i Atlanten ökade ölproverna en gång med 71 procent till försäljningen hos nationella återförsäljare och frysta pizzaprover ökade försäljningen med 600 procent.

Du lär dig något nytt varje dag

Mer om Costco

  • Här är varför Foodco Food Court är det perfekta första datumet
  • Kitchn Editors avslöjar deras favorit Kirkland Signature Products på Costco
  • 12 saker som ingen berättar om att gå till Costco för första gången

Har du något att lägga till? Berätta för oss i kommentarerna nedan!