5 misstag att undvika när du lagar ribbor

Det finns vissa livsmedel som verkligen definierar sommaren, och mot toppen av min lista är revbenen. Säsongen skulle inte vara komplett utan ett fingerliknande, ömt rack med revben. Det spelar ingen roll om de är raka av grillen eller dras från en het ugn, revben är en viktig sommar. När du gör dem till din måltidstid, var noga med att undvika dessa vanliga fel.

1. Avlägsna inte membranet från ryggstödets baksida.

Om du drömmer om ett super-ömt rack med revben, så vill du hålla koll på det tunna membranet på undersidan av stället. Det här tunna skiktet är inte oätligt, men det stärker ganska lite under matlagningen.

Följ detta tips: För att säkerställa att en måltid av anbudsribben är i din framtid, börja med att vända plattan upp och ner och ta bort membranet. Börja vid ena änden av plåten, försiktigt glida en kniv under membranet, använd sedan händerna för att dra bort den från benen. Om det känns speciellt glatt, använd en pappershandduk eller rengör kökshandduk för bättre grepp.

2. Förkaka inte revbenen före grillning.

Rökig råtta av grillade revben är otänkbart utsökt, men det betyder inte nödvändigtvis att revbenen måste kokas på grillen från början till slut. Ribben dra nytta av en lång koktid över en låg temperatur, vilket kan vara svårt att kontrollera på grillen och kan lätt leda till bränt kött.

Följ detta tips: Förkokning av revbenen innan de träffar grillen ger dig inte bara kontroll över tillagningstemperaturen, men det kan också göra mer ömt kött. Du kan ugn-baka, koka eller till och med använd långsam spis för förkokning innan grillen slås upp.

3. Sätt såsen på revbenen för tidigt.

De flesta såserna innehåller någon typ av sötningsmedel – socker, honung eller lönnsirap. Det gör ett gott tillägg, men det har också en förmåga att lätt brinna. När du slår på revbenen för tidigt, kommer det troligen att charma och brinna.

Följ detta tips: Det är upp till dig om du vill såsa dina revben (om du har en bra torr rub, eller helt enkelt inte gillar det, är det inte 100 procent nödvändigt). Men om sås är din sak, vänta tills 10 till 15 minuter före slutet av matlagningen för att lägga till den på. Det finns gott om tid för såsen att värma upp, hålla fast vid revbenen och få precis rätt mängd krispighet runt kanterna.

4. Undercooking eller overcooking revbenen.

Att undvika detta dilemma kan vara speciellt knepigt för de som inte har erfarenhet av matlagningsribben. Normalt skulle vi föreslå att du använder en snabblästermometer för att kontrollera ribbanas temperatur (det magiska talet är 145 ° F enligt USDA), men det här provet är svårt att ta itu med ribborna. I stället handlar det om specifika visuella ledtrådar när man vet när revbenen är redo att komma ifrån värmen.

Följ detta tips: Dessa viktiga ledtrådar har alla att göra med köttets konsistens. Det första tecknet är när köttet drar sig bort från benet. Ribbenna görs när köttet drar tillbaka och exponerar ungefär en halv tum till en tum ben vid de tunnare ändarna av revbenen. När du plockar upp stället med tänger borde det också böja något i mitten, men faller inte ihop.

5. Grilla revbenen fullständigt över direkt, hög värme.

Direkt hög värme fungerar bra för snabbmatlagning, som varmkorv, hamburgare och kycklingbröst, men revbenen går inte lika bra när de kokas under samma förhållanden. Höga temperaturer och direkt värme kan enkelt leda till ojämn matlagning och kan torka ut revbenen.

Följ detta tips: Om du grillar revben (mot ugnskokning) är placering på gallren viktig. Medan några minuter över en hög flamma kan lämna en fin efterbehandlingstråd, bör större delen av matlagningen ske över låg eller indirekt värme. Detta garanterar mer jämn matlagning, och hjälper till att leda till mer ömma revben.