5 enkla sätt att snacka på ägg

(Bildkrediter: Jessica Goldman Foung)

Ansvarsfriskrivning: Ägg som mellanmålsmat kommer att kräva mer minuter än, till exempel, blanda nötter med yoghurt. Det beror på att ägg vanligtvis kräver kokande vatten, en varm stekpanna eller en ugn innan du kan äta dem. Men innan du rabatterar ägget som mellanmål, bör du komma ihåg att inget av stegen för att laga ett ägg kräver för mycket tid eller ansträngning. Och resultaten kommer att visa sig vara stora spelväxlare när det gäller att göra snabba, vackra och smakfulla bett.

(Bildkrediter: Alice Choi)

Hårdkokt och Deviled

Den enklaste av äggtvätt är hårdkokta ägg. Men du kan sparka upp sakerna genom att blötlägga ägget, kokt en gång i sojasås eller betesaft, med en smak och färgstans. Sedan, som för deviling, hålla fast vid den traditionella mayo-blandningen. Eller lägg i örter, kryddor eller något mer ovanligt, som rökt lax och kimchi. Försök med ett av dessa fem färska deviled recept för att komma igång.

(Bildkrediter: Jessica Goldman Foung)

Äggfylld Gurka Tartine

Steg ett: Gör en gurka båt genom att skiva en gurka i halva, längdriktningen och dra ut fröna i mitten. Fyll sedan gurkebåten med äggsallad, gjord med mayo eller senap eller pickles eller vad du vill ha. Slutligen topp med tunt skivad rädisor eller frukt eller andra tartin-esque toppings. Och äta.

(Bildkrediter: Jessica Goldman Foung)

Mini Egg Frittata

Med hjälp av färdiga puffkakor, kan du göra enkla mini frittatas som är perfekta för middagskoncept. Eller, om du behöver en glutenfri byt, försök använda hash browns. Sedan, för din frittata mix, lägg till färg genom att finhacka upp schweiziska stavar och färska örter. Blanda grönsakerna med dina ägg, fyll och baka tills äggcentret löser sig (dvs ingen jiggling).


(Bildkrediter: Jessica Goldman Foung)

Bröd Scotch Egg

Med inspiration från morgonklassiker, som ägg-i-en-korgen och ett skottigt ägg, har jag skapat brödet Scotch egg. Det börjar med en liten pretzel burger bulle, som sedan blir ihålig i mitten, mycket som en brödskål för clam chowder. Lägg sedan en bit skinka, bacon eller kalkon i hålet. Och slutligen, bryt noga ett ägg i mitten. Placera på en bakplåt och in i en 375 graders ugn tills den vita hårdnar, ca 15 minuter. Njut av varma eller håll i en lufttät behållare i kylskåpet i upp till fyra dagar. Uppvärmning före snacking.

(Bildkrediter: Jessica Goldman Foung)

Äggfyllda Tomater

Detta “mellanmål” tar lite mer tid än de andra, men det praktiska engagemanget är fortfarande lågt. Och när du tar hänsyn till skönheten och smaken av denna behandling, är det väl värt det. Särskilt när underhållande gäster. Häll i tomater helt enkelt med hjälp av en sked. Sprak ett ägg i varje tomat. Placera på en pergament täckt bakpanna och laga mat vid 375 ° F i 20 minuter, tills ägget är inställt och tomat har mjukat. Servera som eller med pesto, färska örter, yoghurt, eller vilka söta saker du har till hands.